Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang
#11
lele ne man_sukrad daning...
wkwkkwkwkw....

di pecak lumayan kuwe...
ukurane gede beleh yah???
saya suka siomay
Reply
menurut nyong kuwe jenis sidat (belut listrik) sing urip nang kedalaman 1000m
angger dideleng skan bola matane sing katone buta...
soale iwak kedalaman 1000m kan ora weruh apa2...mung petengan tok...
pendapate nyong kuwe loh...
Reply
sumber e endi poc
ben pada ngerti oh
ben ilmiah juga
road to
6666th
Reply
#14
kuwe salah satu bukti, bahwa rahasia alam esih akeh sing durung terbuka
lan ilmune manusia ana batase cool nemen
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
kiye sing arane sidat sing esih nang permukaan kedalaman 100-200 meter.bisa dibudidaya
[Image: sidat-copy.gif]
[Image: fre.jpg]

angger sing nang kedalaman 1000 meter angel golet gambare..
tapi mbuh kuwe bener apa ora Ngikik
Reply
oiaa mirip juga ya kang?? tpi yen dpangan listrik e wes ilang kn? ngko aaja2 malah gawe weteng kramm? Nutupi Rai
gilang onta
Reply
Listrike kuwe bakalan ditokna misale merasa terancam...jare sih bisa mateni wong dewasa nganggo listrike...jare loh kuwe...
tapi ya pada kaya mekanika elektro (bahasane bener ora) kaya semacem generator lah.angger dimurubna murub,angger ora diurubna ya ora papa...
Reply
mbokan ana sing tertarik keh,,,

sumber nggo belut listrik e...
Belut oh belut
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
ngko angger ana inpormasi hiu kiye maning ta update wes kang.. mbokan belut pra sejarah ya pentol maning kuwe cool nemen
gilang onta
Reply
iya wes,,,
mboka kuwe jebule hiu temenanan...
tapi hiu daning ora sangar...lah dadi ga seru deh hiu nya
Guling-Guling
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)