Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
enyong pan kenalan yuhh pada nyambutt
Wink 
asline tahh sadurunge be nyong wiss ndopok,
tp go formal formal kenalan ndiprit wiss,,
Nyikep
asline jenenge aku tah apik, kaya jenenge ilmuwan "ARIS" tapi wong wong pada ngundange gotim gara2 sahange nyong ya di undange gotim.
angger konangan mbok.e nyong pmen kuwe yah, anak loroloro laka sing dundang jeneng asli kabeh??
Guling-Guling
aku asli wong tegal, lair sampe dadi bujang siap kawin kaya kiye nang tegal Petakilan
aku SD neng Debong, SMP ng SMP 7, SMA neng SMA 1. nang tegal kabeh kuweee...
umahe ng Ndebong.
wissss apa maning sih?? Mikir
nggotim,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
#2
YA.. wong lawas ya ora ngarti formate..
Suwe ora tumon ya..
Kiyeh benerna formate kaya kie..
Code:
contoh:

nama : wanyad
umur : 19
jk : lelaki perjaka
asal : lemah duwur alias highland
domisili : balikpapan
pekerjaan : consultant IT
alasan gabung : menambah teman, mencari pacar
hobby : mancing, layangan, nguras kali, manjat leneng, nyolong widaran
facebook : http://www.facebook.com/wanyad
friendster : wis dihapus
ym : wanyadian
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
ana bocah anyar yah...
welkam ya tong....
wis muter2 maring ndi bae neng TCC, coba dileboni kabeh ruang dopokane.
apik2 ka... smoga bae manfaat nggo nt.
sedurunge muter2 tak sanguni Es Teh Es Teh ben ngorong tinggal nyruput, tapi laka sedotane

eh arane nt gotim? sih artine apa kuwe?

monggo digawe penak neng kampung mayane wong Tegal

Josss Josss
salam kompak
JAYA TERUS TCC

Fathur Rizki
blog dodolan kasur[/size][/font]
#4
welkam neng TCC jon Medang
aja klalen posting sing akeh lan manfaat neng kene ya Es Teh
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
#5
welkam neng TCC...
Es Teh
saya suka siomay
welkom um....
sering aktip ya...
kontribusine ditunggu

Es Teh
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
salam kenal gotim
selamat bergabung nang TCC
liyane dijaki mene bae oh
road to
6666th
goooooooooooooottttttttttttiiiiiimmm rakwid qeqeqe akhire nyumul jugaaa, dinteni kontribusine tim Ngikik maning
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
gotim wingi pas melu kopdar beskem semarang ya?
deneng nembe cumul saiki? Palu2nan
nah kiye jakwir ngedan e aq.. pme tim kabar e , laka nt ora rame jekEs Teh
gilang onta


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)