Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng...
maksude jelas??? mbah Prot karo rombongan banci sing pan dadi paduan suara?? karo nggawa icrik2 anapa yah...
duhh... duhh....
Reply


Messages In This Thread
RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - by wongdemangaran - 15-04-2010, 11:13 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)