Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng...
hweee...

nyong mau mbeng wis siap siaga, jebule kuwe meteore malah ora katon..

akhire malah nonton Dunia Lain... Ngantuk
Reply


Messages In This Thread
RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - by ija_inad - 16-04-2010, 11:44 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)