Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng...
#24
Medeni sung, pime ya jaba tiba nang bumi mesih gedhe..
Hiii... Kuwe bisa olih gambare kayong beres nemen...
Nyong asline pengin ngileng dang bengi, tapi dang wis jam 12 an sidane ngantuk ora sida metu..
Jare um demang tah sampe tanggal 26 ci..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply


Messages In This Thread
RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - by masindra - 18-04-2010, 08:37 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)