Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng...
pasang kamera nang gendeng baen....sa orane nglongok nang jendela kan katon.misale langite madan padang stitik brati um meteor wis anjog....Ngikik
Reply
waaaa .
aku pas kuwe ngenteni nganti jam 2 jebule metune jam 3 .
ngoseksendal::
TEGAL LAKA LAKA ! laka sing kaya TEGAL .
only one and only you .
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)