Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tuyul kecekel..
weh...kwe yak...delat2 aku maning...
Palu2nan bae wes kang nono..
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
jendral tuyul wez...

dudu om.. captaine tuyull

tuyule wingi tak kon mlebu botole.. ben seneng dukune mlebu tipi owh..

tuyule tak mein jalur owh om.. ben ora metu jalur.. takonn kang poci geh, sing wingi bareng2 briefing. mangkane tak wanti2 aja nganti kecekel kang poci.. Ngikik
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
Brati um poci asline buronan Guling-Guling
denyul 69 trus berburu buronan Rambo
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply
(18-04-2010, 09:04 PM)Pro_T_Lon Wrote: jendral tuyul wez...

dudu om.. captaine tuyull

tuyule wingi tak kon mlebu botole.. ben seneng dukune mlebu tipi owh..

tuyule tak mein jalur owh om.. ben ora metu jalur.. takonn kang poci geh, sing wingi bareng2 briefing. mangkane tak wanti2 aja nganti kecekel kang poci.. Ngikik

wah...kayong ana bener e keh jare jendral e..
poci mesti ana hubungan e nang kene yah?? Guling-Guling
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
#45
mbene diomongi...!!!!
aja gasak2an neng kene...!!!!
Balang Sendal
saya suka siomay
Reply
#46
wkekekeke. . kiye pan gasak2an pa pan bhas tuyul ? ? tuyul dan mbakyul wes kcekel urung ? ? Ngikik maning
Reply
tuyul ndue perasaan apa ora yah????
lakukan segala sesuatu dengan ikhlas maka enkau akan merasa tentram
Reply
jebule ana tuyul ana apa ning kene?
nembe nyadar ana dopokan tuyul Palu2nan
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)