Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kenalan disit :D
lamlekum.. sugeng ndalu sederek2

tak kenal maka tak sayang, makane kiya pan kenalan

jeneng : Baskoro Setyo Utomo
undang2ane : koko
umur : 20
panggon : jakarta
pesbuk : cute_pandawa[at]yahoo.co.uk atawa digoleti bae jeneng baskoro setyo utomo mesti ketemune
alhamdulillah saiki wes bisa kerja disambi kuliah
dadine rada ngeringanna bebane jasak karo jok

tujuane join tegalcyber.org nggo nambah kenalan karo jaringan
ben bisa update berita ning tegal juga karo promosi dagang

kaya kuwe bae wes
seluwihe nyusul ya

lamlekum..
...kamulah pusat tata suryaku...
enyong mrawani posting sung
met kenal ya kang bas
denak nang keneeee...
sing penting dinungi Es Teh aja Mendem ya?
Welcome to the TCC
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
#3
halo kang_bas...
denak neng kene..
kanca tegal liyane dijaki
endah rame..
endah Tegal dadi gede...
saya suka siomay
ahahahahaha...

sipp lah. dibetahi ya ko..

kiyeh tak ngein Es Teh
manteb kang... sip... salut nyonk kang..

yuh bareng2 mbangun tegal....
D:NyengirNyengir Es Teh
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
kiye undangange kang bas apa kang koko keh enake? Ngikik
alhamdulilah nambah maning jakwir sing berkemauan untuk maju...Es Teh
wah...selamat bergabung kang bas
liyane dijaki yak??
kang treble dijak sisan
dadi mantep oh kayak speaker, ana bas ana treble
road to
6666th
met gabung um bas.....

suka suka ke TCC yaw......................
Okupasi Terapis
#9
Beskem jakarta tambah siji maning kancane kuweh Girang nemen
yuuuhh,,,merapatkan barisan nggo mbangun tegal Josss
#10
walikumsalam wr wb...

sugeng rawuh kang... Josss

yuh share lan mbagi ide neng TCC nyambi Medang
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)