Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
numpak bis
sedulurrr
aku pan curhat+njaluk solusi yaaa,

keh
aku kan wis biasa bolak-balik bandung seka kelas 2 smp, soale wong tuwabe aku nang bandung, aku nang tegal karo mbahe
bolak balik e numpak travel. travel e kuwe kuweeeeee terus, kan bosen ya, tp aku pan ganti travel ya sungkan soale supir2 travel e wis paham karo keluargane aku

naaaaaaaaaahhh
aku kan bosen oh ya, jiwa petualange nyong muncul, selain itu ya menimbang soal biaya, travel saiki wis laraaaaaanggg Ngukuri batuk

lagi pas esih sma pengin numpak sepur, soale aku numpak sepur nembe sepisan tok Nangis
tapi nyong mikir, omahe aku sing stasiun adoh, laka sing mapag, trus sepure anane bengi, wedi

nah nyong pengin nemeeeeeeeennn numpak bis maring tegal, awan2, lewat kampuse aku pula dadine gampang.
tapi ya kiye masalahe : wong tuwane aku ora ngijinna aku balik selain numpak travel, atawa dianter bapa ibu

tapi kan aku pengin sepisan2 numpak bis, jare sedulur2 pimen mendah aku bisa olih ijin balik tegal numpak bis? sarane ya sedulur Es Teh
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
Reply
#2
ngko dong wis duwe bojo...
oleh sung numpak bis...

neng ora ngejak bapane owh
"pa numpak bis yuh..."
"anakmu tah pengin numpak bis"
"sepisan-pisan numpak bis owh pah...."

kaya kuwe pimen???
saya suka siomay
Reply
anya...angger pisan pingdo numpak sepur tah ora papa...
tapi angger wong tua wis ngomong kaya kuwe ya nurut bae lah...omongan wong tua kuwe petuah..
aja mbandel,malah anya dewek sing ngko kena getahe...
wong tua ngongkon kaya kuwe keh ana sebabe...
laka sing arane wong tua ngomong sesuatu asal umbrus...
turuti baen...Ngikik
Reply
numpak karo aku wis

"pa, bareng bareng karo kancane ka, tenanglah, dadine ana Hangsip e "

tapi ya aku sungkan numpak bis, panas Ngikik
"One Piece, it does exist"
~ Edward Newgate ~
Reply
lha jare nyong tah gampang ana 2 pilihan..
1.nurut wong tuwa wong wong tuwamu sing mbayari travel wong esih mampu n mikir travel luwih aman trutama nggo anak wadon, ente mung munggah turu njero travel ujug2 anjog omah kan kepenak

2.matur sing sae kaliyan bapal&ibu...
mein pengertian,anak wadone wis bisa jaga diri n pan belajar mandiri&ngirit...
mudah2an kesampean ya nok numpak kendaraan slaen travel arning kota kembang...
Enaknya kalau jadi bujangan
Hidup bebas bagai burung terbang
Kantong kosong tidak jadi persoalan

(H.Rhoma Irama)
Reply
numpak travel bae ora papa,,,
bojone ak juga numpak travel koq...
ngko malah kesel kon numpak bis,,,
durung ngko bingung mudune...iya??
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
padahal numpak travel enak ka...
nyong malah pengen numpak travel....
Reply
bner kuweh jare poci,,,
ndarani ora kesel ndean o0o numpak bis,,, qeqeqe
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
yaaa,, ora usah lunga2 mba anyaaaa.. nang umah bae.. qeqeqe
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
#10
Ora salawase kenyamanan kuwe nggawe enak...
Kadang dewek perlu juga ngrasakna sing susah-susah..
kenyamanan kuwe racun... Nggawe wong ora berkembang..

#Carane ya luruh batir. Minimal wong tua madan tenang ana batire.. :cool:
Muga2 bisa nglendang numpak bis.. Semangat!! Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: