Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCC Addicted
TCC gawe kumbahan ora garing
teh anget dadi adem
wis aja ribut :ngising: baen,yuh di lanjud
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply
#22
Ora onlen TCC sa dina bae kaya rasa ne dosa gede temen,langsung misuh2 nggoleti koneksi,,
Apa maning yen kompie ne lagi hang apa kudu instal ulang :kepruk:
Reply
nyong pernah ngurubna hiter niate pan moci...disambi onlen...barang wes umeb di pateni kan tp lgsg onlen maning...
ra sida d gawe poci ne...nganti banyune adem maning wes...
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
Ning wis onlen TCC kayonge krisdayanti liwat be ora kaget lan gemeter
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply
nggawe microsoft word sing wis dibuka tujuane nggo ngerjakna tugas ora keisi2, pputih baen qeqeqe
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
Reply
(18-04-2010, 11:10 AM)Poci Wrote: lah nyong mau mbengi ol karo JedoL um...
bocahe jare pan ngising tapi malah anteng baen nang ngarep monitor...Guling-Guling

curhat murni apa pimen??
nyong duwe saksi keh sing mau bengi ngising sapa... qeqeqe
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
banoth Wrote:TCC gawe kumbahan ora garing
teh anget dadi adem

kuwe tah urung apa-apa
suwe-suwe tah TCC bisa nggawe beras dadi sega
bodin dadi tape
timun dadi kedoyo

itu baru ruaaaaaaaaarrrrrrrrrrr biasa
road to
6666th
Reply
#28
@um ibnu.... Guling-Guling ngomong dilarak-larak tok wis..
Edan ah.. delat maning Sewu keh kang ibnu.. Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
Um ibnu mulai kena syndrom endas koplak kyeh Guling-Guling
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply
Guling-GulingGuling-Guling ana ana baen... dong nyonk tah... klalen nggawe strategi perang geh... loken pas briefing ngomonge basa tegal... >,< padahal briefing mbiyen ora tau ngomong basa tegal.. saiki barang dadi nang TCC ngomong basa tegale terus...Guling-Guling sing tak briefing malah bingunk dewek....Guling-GulingGuling-Guling
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)