Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
enake dadi wadonan lur
semua pasti ada kekurangan dan kelebihannya masing2 agar dapat saling melengkapi....
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
(19-04-2010, 10:11 AM)Ayunii Wrote: semua pasti ada kekurangan dan kelebihannya masing2 agar dapat saling melengkapi....

yoi mba yun.. mesti ana luwih karo kurange saben wong
==================Victoria Concordia Crescit===================
Reply
hohohoho... ya begitulah... tpi itu jangan di quote lah.. ngko momod e ngamuk... Xixi
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
#14
ya, sing arane lainan jenis Xixi
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
tapi nyong seneng wadon.. rakwid
hehehe....
dadi ya sejen bener o0o.,,ngger pada mesti ora bakal seneng... Guling-Guling
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
Cowo ngrokok
KO : Dasar berandalan, bajing*n, preman, moral jelek!!
Cewe ngrokok
KO : Hay, km ada masalah??

ora adil temen.. x(
gilang onta
Reply
hahahahahaha,, kayomg esmosi um ontaaa....

Cowo pake Mio
KO = feminim amat bang... [sambil diguyu]

Cewe pake CS 1
KO = keren nemen yakin sung, aku diwarahi oo [jare aku maring kancane sih ky kue]
qeqeqe
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
bwakakak...ayuni curhat keh,,
kowen o0ya sing nggo CS 1...
malah aja2 nggo Tiger keh... qeqeqe
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
ana o makhluk wadon sing nganggo satria F....Ngikik
ana sing nganggo kawasaki ninja ana keding....
Reply
biasa lah,,kaya kuwe tah wes rame siki..
wadon nggo motor gede ben ora di lecehna karo lanang..
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)