Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
enake dadi wadonan lur
bener saiki akeh cah wadon numpake motor2 gede., trus cah lanang malah numpak mio.. jane tah keren tapi kualik belih,,
==================Victoria Concordia Crescit===================
Reply
seeeeeeeeeeetujuuuu
tp aku ora seneng lah maring bocah wadon sing numpake motor gede2, mbuh nangapa Xixi
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
Reply
hish,, dudu aku sing numpak... tp keyen Ngiler

aku tah numpak mio be ora bisa nyetatere [ora ngerti ana kopling2an] apa maning motor gede... >_<"
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
emang cah wadon pantese nganggo mio ato motor matic og mbak yu. katon luwih peminim pimen ngono.. heheheh
==================Victoria Concordia Crescit===================
Reply
hahahaha,, iya yah... tapi kayane apik angggo motor GP deh... qeqeqe
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
iya mbak yu, tapi melas karo palentino rosi. mengko ora juara dunia maning yen cah wadon podo numpak moto GP.. wkwkwkw
==================Victoria Concordia Crescit===================
Reply
wkowkowkowkowkowkwokwokwowowkw... kaya kuwe yaa... Xixi
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
lah saiki malah lanangan sing raine kaya preman cekelane mio....Xixi
Reply
tergantung mio ne um poci.. ana mio tpi awak e dhawa, ban mburi ne kaya ban mobil amba ne.. jare aq tah kuwe kereeen.. cool nemen
gilang onta
Reply
(18-04-2010, 03:57 PM)kauleea Wrote: 14. Cowok dianter ke kamar mandi
KO : emang ada ya??
Cewek dianter ke kamar mandi
KO : udah biasa,,hehe

ana kuwehhhh kancane akuuu
mukane tah serem
tapi maring wc njaluk d anter
hurup ngarepe I
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)