Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bangunan gawe mumet
bner jare ayuni keh...
ngger ndeleng gambar kuwe cukup di deleng bae,,
bar kuwe... "oh ywes" PISS
kan dadi ora mumet..
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
(19-04-2010, 10:58 PM)Ayunii Wrote: ora usah dipikiri.., bati nambah mumet tok kuweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................

sing posting kweh sing gawe mumet..qeqeqe
gilang onta
Reply
sing posting tah nggawe pengen o0o.,.,
Guling-Guling (pengen apa??)

wes,,isa nggawe ora??nyong tah ora... qeqeqe
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
asline kye gambar berguna nggo yen bengi2 ngantuk trus esih pgn lanjut ol TCC.. dadi kan mumet2 tpi ngantuke ilang yah?? Es Teh
gilang onta
Reply
ngger mumet ya mending turu bae beleh??
timbang mumet siihh... qeqeqe
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)