Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
stiker regional tegal wiz dadi
buset akeh nemen... aku ya nambah oh..
nggo simbahe siji,
budhene padhene 4+4=8
om tantene 2+2=4
nggo papih mamih 2
adine loro..
sedulure 17
ponakane siji [durung lair]..
dadine pira kuweee???
wkowkowkowkwokwo qeqeqe
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
ya imageshack maning.....

um jek,nyong njaluk oh,tambahi ale-ale ya.....Nyengir
aneh2 bae sih um poci.. angger ale2 ngko olihe 'anda belum beruntung' ato 'coba lagi'
Xixi
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
weh...stikere barang dipoto kayong apik
tp modele juga apik
pokoke juara lah
road to
6666th
modele karo stiker e kayong kurang sinkron kwehh,,,
dadi perpaduan e rada aneh... Guling-Guling
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
dich....bisane pada njaluke akeh2 nemen...... Kaget sung!
wong nggawene be 50 iji tok....
soale kie limited edition dadine stok trbts.... Guling-Guling
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
iz kayong apik kuwe sticker e...
nyong nitip 1 ya kang...

girang
walah,, ya wes aku njaluk 2 olih?? nggo nang motor oh... mtorku kro motor simboke.....
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
aaaaaaaaaaaaaakuuu njaluuuukkkk
ya, sing akeh Ngikik maning
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
gawe maning o0 kang sing akeh,,
apik nemen kuwehhh,,,
nyong pengen...
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)