Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nyong pan kenalan keh
Exclamation 
nama : dinank
umur : 18
jk : lanang bujang
asal : jl. merpati
domisili : tegal wae
pekerjaan : pelajar tp delat maning pan dadi mahasiswa
alasan gabung : nggolet kanca
hobby : dolanan komputer
YM : dinank2009
freedom2671,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.

#2
welkam neng TCC jon Medang tahu aci
aja klalen posting sing akeh lan manfaat neng kene Es Teh
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
#3
Welkom....

Dejaki kancane...
Monggoh berbagi ilmu neng kene..
Ora usah isin2...
Medang
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#4
yuh mas dinank,,
bareng-bareng bangun tegal lewat TCC,,
nggawa kanca ne aja klalen ben bisa ropokan Es Teh
Nyikep Mendem
met gabung sedulur,
lurahe karo pejbat desa gon gabung mene ya
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
sugeng rawuh neng TCC kang ...
aja klalen kanca batire dijaki ya ... Es Teh
- Mengenalmu adalah anugerah terindah -
#7
welkam neng TCC...

Es Teh
saya suka siomay
ihiiiiyyy .. mas dinang ahh .
asiiikk .. Girang nemen

met gabung d TCC yaa mas .. Es Teh
pinkpong,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.
Es Teh welkom dinang.. dinang dinang.. met gabung nang tCC ya....


Es Teh
Okupasi Terapis
selamat gabung nang TCC
digawe kepenak bae nang kene
aja klalen kancane dijaki
road to
6666th


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)