Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rekening TCC
#1
nyuwun sewu nembe bisa online
mau awan aku wis gawe rekening ning BCA khusus nggo transit e dana TCC.
bisane BCA?
nuwun sewu maning ,soale aku pengin ben aja nyampur2 duit ku karo duit e organisasi.aku wingi wis njajal mengajukan rekening baru ning BRI atas nama bojo ku,cuma memang KTP daerah lagi angel(kudu njaluk ket domisili rt/rw/kelurahan) akhire aku mau mbengi balik tegal,esuk e gawe rekening ning BCA.

adapun nomer rekeninge ning BCA adalah:

No. Rek 0478947308
a/n:MARKODI
BCA KCU TEGAL


Nggo sing nganggo ATM bersama transfere maring BNI bae kiye:
No. Rek 003 3546 213
a/n: SUPRIYONO
BNI 46
Reply
#2
wiihhhh mantep nemen ahhh.. sing kaya kiye kyehh sing patut ditiru .... samplongi warteg klepon ahh men isine klapa tokk kro manisan gula ne ...... @ warteg sekalian ngedit/nmabai neng thread donatur e owhh men segera pada tranper Nyengir

Josss
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
kang warteg.. nwun sewu baen.... Ngikik ngko kakean tabungan sewu lho.. Ngikik manteb keh.. ben wulan dong ana duit bca tak kirim ah.... sehurunge tak kirim klepone ndisit yak...
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
#4
oke beres wis um... ngko sing BCA eben transite maring kono.. angger liyane sih nganggo rek. nyonk ndisit ya ora papa, mumpung nyonk urung kena potongan esih bocah sekola sih Ngikik nganti wis ana rek. tetep e
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
seep kang warteg,,,

tp ak mungkin ora bs transper lwt BCA soale bank e ak BNI,,,
dadi ne ak mgkn trnsfr e maring um barrez bae ya??
ora papa kn? Ngikik


Pertanda kecerdasan sejati bukanlah pengetahuan, tapi imajinasi.
(Albert Einstein, Fisikawan AS, 1879-1955)
Reply
#6
gajian delat maning,,
nyong transfer BCA kang Es Teh
Reply
#7
Niaga ora bala garo BCA.. Nyengir
Ngenteni rekening liyane baen.. Weee
Mbuh bisane ora bisa, nyong juga urung ngarti jawabane.. Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
#8
halah dud wis cukup rong rekening bae lah aja kakean marai angel ngeceke

BNI karo BCA.
sing melu ATM bersama transfer bae maring BNI (nyonk)
sing BCA maring rek. BCA (um warteg)

aja digawe angel.
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
qeqeqe
niaga saiki wis dadi dekene malesia apa yah dong ora salah,Ngikik maning

aku belakangan lagi sibuk nemeeennn haduhhhhh pengin cpet2 maring bank mendah bayar. turune ora lali dong mesi ana utangNgukuri batuk
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
Reply
#10
Ya maksude aku kuwe... ATM sing sijine tak kira pan gawe maning.. Jebulnya nganggo deke koen. Yawes, mengko tak kirim maring koen...

Anya Palu2nan hahahaha.... ora bisa turu geh...
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)