Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urun Rembuge Enyong Sedurunge Macam2 Gath
#11
kyeh misale golet investor, sing gelem ngelola ana belih? ngko wis golet duit nemen2, ternyata ora serius, ya melas maring investor oh jon
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#12
diobralna maning jon yen pas ngumpul2 neng PAI ...... men jelas n ngerti kelemahan e tcc ng sisi sebelah ndi
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
nyong setuju keh angger ana acara nang PAI...luwih gampang dijangkau timbang guci...
trus ya insya Allah sing ora olih deneng wong tuane pas pan maring guci,maring PAI bisa...
nyong ya pengen TCC luwih apik maning,dadi angger kabeh bisa melu kan bisa meluapkan uneg2 e nang kono..
nek isin2 ya bisa privat utawa wisik2....Guling-Guling
(22-04-2010, 09:56 AM)akhdaafif Wrote: sing merchandise kiye sing durung ana ide kyeh. kendalane:

1. laka wong sing duwe ide, strategi, karo keseriusan nggo ngurus peluang bisnis kiye.
2. keterbatasan modal
liyane tah isih bisa diperjuangna. matur nuwun usulane um budi. mbokan ana sing pan minat ngurus merchandise, pengurus TCC senenge nemen kyeh Xixi

enyong mencoba menjawab go pitakonan 1 & 2:
1. misal digawe kategori khusus "merchandise tcc" nang forum kiye pime mas apip. tepate tcc nang tegal dalam karya. ben ditampung usulan, desain. trus ide2 mulai direalisasikan pelan2. ben ide, strategi, karo keseriusan bisa bareng2. adong masalah dagang merchandise insya allah pada niat coz sisteme kaya kerja go dana usaha mbantu tcc.

2. ben modal minim, sing pertama digarap mengikuti pangsa pasar yuh. menurute aku kaos dhisit. ngko sing liyane bareng2 survey go nemu harga sing pas. adong kaos jelas payune kayane. misal stiker & poster aku usul buat proposal go ngajuin nang sponsor. karena jarang wong sing gelem tuku poster n stiker (pengene gratisan) cool nemen


(22-04-2010, 11:45 AM)laksonoadi Wrote: beberapa point sing disinggung kang budi wis pernah tak floorna neng obralan2 ringan TCC...
misale sing marchendise..
aku wis manas2i denbaguz...
jarene tah gelem bisnis e kaya kuwe..
modele bagi hasil karo TCC..
intine kan wis ana investor beleh...

sing keloro masalah kerjasama SGTT ya wis tau tak sampekna..
emang acara kuwe paling nyes maring bocah sekolah,,
dadi jare nyong pas kuwe cocok nemen ari,,
dewek bisa kerjasama..
pas kuwe idene aku,,,
SGTT nganakna pelatihan tentang cyber
ngko seka TCC ne sing dadi pematerine..
kaya kuwe...

ya masuk kuweh kang budi..
tinggal ana pembicaraan lanjut tentang kiye...
soale emang ari cuman dadi komunitas tok...
akhire ngko kaya IMAM cs..
glang-glong glang-glong sing ngentekna duit
tapi laka income

iya beleh??
Ngikik
(sori IMAM cs,, cuman guyon, soale neng cs ya ana akune.. Ngikik )

ana 2 poin. investor karo sgtt.

1) adong investasi nang tcc tak kira sebagian dari member pasti gelem. kita targetin dulu modalnya baru nentuin jenis merchandise sing bisa muter cepet n mengikuti pasar wong tegal. misal cuman bisa terkumpul 600 ewu dari 10 orang. ya contohe misal gawe kaos sing budget 30rb trus nanti d jual 50 rb. dadi untunge 20 rb x 20 = 400 r. lumayan, bisa nambah hosting setaun ya? girang

2) adong sgtt perlu dibahas lebih lanjut, bener um nono. kiye sangat tepat go promosi langsung & workshop.sgtt kuwe wulan agustus awal kiye.
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
#15
ya bisa kweh um budi. diatur bae karo kang sutimin liyane apa sudarmo ning kene. pimen? bisa digawe kuwe dopokan?
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
bisa sip. cek dopokan anyar:

http://tegalcyber.org/thread-1578.html
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
#17
bud,,,
ente pemasarane bisa..???
misale neng Sintesane pa neng jakarta lah..
ari bisa ngko nyong balik pan njajal nodong sing pan nggawe kuweh,,

jare seka dinas UKM pasar ya pan ana kredit..
mbokan sing pan tak todong gelem njalanna...
Nyengir
saya suka siomay
bisa um tak jajal mengko karo itong n liya2ne cs
adong ora dijajal kapan maneng ngko lumuten
hayoh bareng2 survey juga lia2ne
ben ukm tegal muter terus rodane
dengan membeli produk tcc berarti anda memajukan tegal
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
#19
kiye angger bener2 niat, dopokan kiye apike diobrolna luwih lanjut neng muktamar, saate tcc mulai mbentuk manajemen sing propesional.. Nyengir
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
#20
Siap Om Budi,,
Melu mengko yen dolan maring salemba kontak2 nyong ya,,,
pengen melu rembuk kiyeh Josss


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)