Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Usulan: Desain Poster Sing ana Space Sponsore
Kiye desain poster sing ana space go sponsore, mbokat mbak2/mas2 ana sing pan ngrewangi luruh sponsor atawa duwe pandangan 'target' sponsor monggo, bisa koordinasi karo pengusus TCC
logo sing ana nang desain esih mung contoh thok, sukur2 bisa mlebu

[Image: 6f6tqt.jpg]
#2
top markotob kang sekhu Es Teh
yuk sapa sing dhuwe usaha pengin dadi sponsor monggo cool nemen
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
ya kweh....coklat ponsel ngiringane radar tegal...wkwkwkwk qeqeqe
tapi apik sunk....lnjut owh...

yen ora bayar tah ora papa...numpang exist.... Guling-Guling
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
lha kiye wes dadi o0o,.,
kari di kompliti bae,,
ngko langsung cetak...
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
cool nemen
api kweh

njaluk sponsor nang "tempat sing mambune kembang mlati" piben
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
#6
kyeh pan golet iklan?

jaba iya, monggoh pendanaan gerak.

jaba laka, ya langsung geber bae dicetak. tegal wis nunggu gempurane TCC kyeh Xixi
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#7
malasah sponsor kroscek ndisit kudune karo promosi + pendanaan...
eben etung2ane pas...

soale rega ya durung di floorna neng kene...
kaya kuwe ndean..
saya suka siomay
iklane ale-ale baen oh....Ngikik
ning ora hotel hotel utawa swasta sing gedean...
Insya Allah gelem...
Pendanaan gimana ?
iklan wis ana kan???yuh ditunggu kelanjutane,siap gerak
road to
6666th


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)