Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diincer Merak Sensinan
Kiye britane asli unik lan lucu wis....

Aneh tapi nyata emang.Kejadiane nang Inggris
Saiki ana manuk merak sing duwe hobi nyerang John Tucker (72,katone tah laire nang Tegal), seorang pensiunan pakar unggas,sing mengakibatkan wong tua kuwe merasa terancam uripe..

Mbuh pimen critane,manuk merak kuwe senengane ningkring n nongkrong nang ngarep umahe John Tucker,ngenteni uwonge metu.

Saben John metu umah,langsung baen tanpa ampun manuk merak kuwe notol karo nyakar nganggo cakare kuwe nganti si mbah John kuwe mblayu keweden maring mobile.

Si Merak sentimen kuwe ya pernah nyerang Carol (64) bojone mbah John.

John ngomong, "Pernah nyong nganti kudu manjat metu lewat jendela mburi umah gara2 merak kuwe ngenteni nang ngarep umah."

Lucune,merak kuwe cuman nyerang keluarga Tucker terutama mbah John kuwe...
Angger ana wong liya sing lewat perek merak kuwe,ora direwes.....

Aneh kan?

Ndeyan tah mbah John pernah melakukan tindakan asusila utawa mutilasi maring keluarga merak kuwe mau...Guling-Guling
Reply
Aja aja mbah jon tau memperkosa kluargane um . .
Apa gara gara mbah jon pan nggusur makame mbah priuk ya Guling-Guling Guling-Guling
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply
ndeyan tah tau nggorok sedulure nang ngarepe ya? Guling-Guling
tapi angger karo wong liya keh ora respon...
kayong sensi nemen loh maring mbah john....Guling-Guling
Reply
katone tah kuwe merah patah hati kang..
om jhon kawin karo tante carol..Guling-Guling
apa gara gara ora dijatah kweh Guling-Guling Guling-Guling
Enaknya kalau jadi bujangan
Hidup bebas bagai burung terbang
Kantong kosong tidak jadi persoalan

(H.Rhoma Irama)
Reply
#5
Kiye sing unik ci?Brarti nyata oh ya..
Mein sumbere owh.. Eben nyong ora nyangka koen umbrus... Ngikik

Edan maning kuwe ya... Jaba ditladung ayam tah nyong pernah..
Tapi jaba sampe niteni kaya kuwe kayong ajib nemen... Ngikik maning
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
masalah sumbere nyong maca nang koran WAWASAN...mbokan ana sing pan ngrewangi mein link e.nyong skan korane,dudu web e masdud....
Reply
ditladung merak rasane kaya dikepret limbad nean kuwe yah.ahahahhh
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)