Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP Kec. Warurejo neng kene.
#1
Ana belih ya bocah2 lulusan mbuh esih sekola neng SMP se-kecamatan Warurejo (kecamatan paling wetan neng kab. Tegal)
ana SMP 1,2 MTS anapa ya dadi siji bae neng kene lah wong urung ana massane paling nyonk karo geni_liu tok ndean yah Guling-Guling

yawis orapapa sing penting nduwe dopokan nang kene Udud
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
hadirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........

xixixiixxiiii

duh sepi nemen kayakie ganing yaa..ngosek

tenang barr..tak ngejak agus salim..

kanca smp ne dewek sing aring topinan mung ditempelna endas tok..xii

aku wingi cetingan karo bocae loh..arip
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)