Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
assalamualaikum
#1
melu join
nama : laksonoadi / nono
umur : 22 tahun
jk : lanang insya Allah
asal : pagiyanten adiwerna,, ujungrusi ngulon -->
domisili : lagi dolan neng jogja...
pekerjaan : lagi nganggur.
alasan gabung : pengin melu ngramekna baen..

hee...

kaya kuwe gan...
saya suka siomay
#2
dolane adoh nemen kang!
aja klalen balik ya!
hahah
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#3
(24-01-2010, 07:54 PM)akhdaafif Wrote: dolane adoh nemen kang!
aja klalen balik ya!
hahah

biasa ura balik ka om...
Ngguyu
saya suka siomay
#4
hahah, wis ora dianggep kyeh mesti ning omah...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#5
hahahhaa..
ari balik neng omah be ora olih kamar...

turu ngarepe tipi terus..
wkkwkwkwkwkk...
saya suka siomay
#6
kayong melasi nemen ..yuh ta jak turu ng jejere sawah gelem ora Guling-Guling ....

salam kenal jon Medang
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#7
hiz, aja ning sawah! biasa turu ning emperan ka. ngko malah kukur bae ora bisa turu. hahahah
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#8
(25-01-2010, 04:22 PM)myBenihime Wrote: kayong melasi nemen ..yuh ta jak turu ng jejere sawah gelem ora Guling-Guling ....

salam kenal jon Medang

salam OM....
seka wong pagiyanten sing lagi luru ilmu...
saya suka siomay
#9
meluh nimbrung sedurunge diclose yak Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)