Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
foto wadonan #5 behind ur blue eyes... (UPDATED tambahan foto maning)
kayong sepi nemen forume, nggo rame2 keh: cool nemen

[Image: behind_ur_blue_eyes_by_rifqienewhope.jpg]


*model fitria sabban, HI UMY 2008, canon eos 1000d camera, 50mm 1,8 lens, shutter speed 1/1600 second, f/1,8, ISO 200, 2 Mei 2010, lokasi fakultas kehutanan UGM jogja, olah digitale nganggo CS 3 and NIK plugin...

sorry nemen nek madan noise, crop abis abisan kiye bro, hehehehe, c nd c are welcome... PISS suwuuuun...

[Image: sabban_beauty_by_rifqienewhope.jpg]

*tempat karo pelaksanaan motret pada, gear yang dipakai juga sama, mung kostume tok ganti, hihihihi, enjoy!!! aja klalen, nek seneng budayakan berbagi klepon...PISS
Colorfull Photography
(0857 470 267 95)
Reply
#2
wah mantep... fotone..
modele ya ayu... ana kumise maning Ngikik maning salam kenal fitria sabban Kesengsem

asline resolusine pirang piksel kuwe um?
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
#3
Hwekekek..... Bener kuwe rez..
Kumise... Ngikik Cuman make up pe kayong kurang rata yah..
Apa efek e Nyengir

Dadi katon crumut rai sebelah kiwane..
Hehe.. maap ya um... apresiasine nyong Nyengir
Overall pas...
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
#4
crumut2 be tetep ayu ka...
nggo ente msti ya dengan cengar cengir gelem mestine Ngikik

um rifki potone tokna kabeh len kayong mantep2 koleksine :cool:
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
barrezta: makasi um, mengko kalem nek ana foto anyar tak tokna maning, hehehehe, tapi mbokan pada bosen, yanu dadi madan wedi..., hehehe resolusi asline 1893 x 1123 (eh kiye bener resolusi dudu c? hehehehe...) Es Teh

masindra: kalem baen, semua apresiasi yang membangun ditampung bro, kiye modele madan arab, dadi wulune akeh, kumise baen madan metungul cuil keh??? btw sahange fitria juga manteb nemen, arane nabila sabban, luwih ayu sahange jare nyong tah, kebetulan yanu juga wes pernah motret sahange, hehehehe..., madan crumut soale wes keringetan, kebetuan kiye motrete sekitar jam 12 awan, ngerti dewek oh ademe kayang apa, modele juga wes males (motret awit jam 9 soale hehehehehe), make up wes pada luntur gara gara panas, sorry nek crumute nyulek mripat um, hihihi... cool nemen
Colorfull Photography
(0857 470 267 95)
Reply
#6
asem um rifkie kenalane ayu2 Ngiler

wis oh gagiyan poto sahange diculna mene... Kesengsem

kuwe modele dibayar apa pimen?
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
hahahahaha, ya oraklah, yanu nek sesi pemotretan kaya kiye biasane laka sing arane bayar membayar, yah simbiosis mutualisme baen lah um, yanu seneng motret, wonge seneng dipotret akhire dadi, hehehehe, lagian pada dasarnya setiap wanita punya sisi narsis yang besar um, kalo kita sentuh dengan tepat insyaAllah gampang diajak foto2, kekekeke, fotone nabila yah??? tapi si nabila kiye krudungan jon, mengko kalem sit wes... PISS
Colorfull Photography
(0857 470 267 95)
Reply
wehheeh.. mantep ah... kang rifqie.. emang juarane... :))
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
Pro_T_Lon: hahahahaha, juara apane??? juara mangan tahu aci nek yanu, hihihihi, makasi om...Es Teh Klepon
Colorfull Photography
(0857 470 267 95)
Reply
Thumbs Up 
mlekum sdulur,,
ihh mantep um fotonee,,..
..
nyong kapan2 melu dipoto ohh,,http://tegalcyber.org/images/smilies/kamehame.gif
..umhttp://tegalcyber.org/images/smilies/y-ganjen.gif
eben mandan gaull, heheh :)http://tegalcyber.org/images/smilies/girang.gif
Prasetyo,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2010.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)