Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
belajar java
#1
nggo sing pan sinau java,,
ana komunitas JENI sing ngadaknA pembelajaran ONLINE dst..

bisa di buka neng link si mau..

angger modul2 / tutorial java basic saka JENI bisa buka disini

nyong ya lagi sinau maning,, gara2 yarig takon java bae,,
isin ari ora bisa njwab..
wkwkkwkwk...
saya suka siomay
Reply
#2
mbokan pan ngajari, jebule ngai link tok Ngikik

aku biasane ning kene: http://www.java2s.com/
Reply
#3
(26-01-2010, 10:22 PM)cylok Wrote: mbokan pan ngajari, jebule ngai link tok Ngikik

aku biasane ning kene: http://www.java2s.com/

aku ya lg sinau om...
mending sinau bareng baen owh....
:cool::cool:
saya suka siomay
Reply
#4
xixixi cilok tah ws melalui tahap pembelajran owhh malah pan nggawe parser e java. iya belih lok ?? Medang
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
makasih om link-link sing wis ana nang nduwur. aku nembe pan sianu java kyeh.
Reply
wez manteb sung..... java euy... kue software nggo gawe apa ya... nyonk tah bingun..... om cylok bagi2 owh... mbokan nyonk bisa maring provider GSM kayang om cylok owh.... Ngikik
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
wong jawa sinau java Nyengir
priben sih donge?

ana link maning go sinau java.
javapassion.com
tapi saiki kudu mbayar. mbiyen tah gratisan.
penjelasane enak nemen, gampang dipahami, terstruktur, ana sertifikate maning.
an_inSpesial,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
Reply
#8
wis diinstal disit j2sdkne, instal editore [netbeans, eclipse, dll] Ngikik
bar kue praktek owh..dong mumet takon mene qeqeqe
a warrior doesn't beg for his life..
Reply
ayo um aku diajari,.. aku ya ana kuliah piranti bergerak je..
java emang mantab jaya
==================Victoria Concordia Crescit===================
Reply
aku iseng2 ndonlod pdf'e..
tak baca-baca karo tak pahami..
jebule angel ya, mudeng be ora... Ngukuri batuk
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)