Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
belajar java
#11
sebenere kabeh bahasa pemrograman ya pada intine logika script-e pada.Nyengir
sing penting bagaimana kita mengerti alur/algoritma dari proses yang akan digawe. trus praktek aja klalen aja diwaca tok Ngikik
wong jenenge koding kue belajar dari pengalaman, ora bisa instan langsung bisa.. :cool:

kaya perkataane Konohamaru nang anime Naruto: "there are no shortcut", nyambung beleh kue kayong maksa nemen qeqeqe
a warrior doesn't beg for his life..
Reply
wez.. mastere teka langsung kkue... Ngikik

dajari ow .... buku ne be ora kuat tuku.. Ngikik nang simbah google pembelajrane langsung aplikasi...Ngikik
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
#13
engko prot tak miwiti...
wokeh...
sante wae,.,,

soale ya lagi nggawe module...
ngenteni rampung ndisit yak..
saya suka siomay
Reply
wue... kang Nono langsng gawe module ah... oke kang.. ngko sisan dilengkapi software re yak.. Ngikik ben ora sah nggolet maning...
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
#15
pan nggo kursus prot...
nyong kon gawe module..

dudu nggo kowen,,,
Ngikik maning

sante ko tak lebokna TCC ka ari wis dadi,,
saya suka siomay
Reply
weda.... kirani nggo nyonk....

Syok nemen jantungan keh kang nono... :ngikiK;
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
#17
(17-04-2010, 07:53 PM)laksonoadi Wrote: pan nggo kursus prot...
nyong kon gawe module..

dudu nggo kowen,,,
Ngikik maning

sante ko tak lebokna TCC ka ari wis dadi,,
aku kebetulan pas kuliah tau ngekos nang lab, ana kumpulan modul praktikum-e ana apa kaya orcle, java, network programming, sistem operasi, dll

mbuh tak ubek2 disit esih ana ora. PISS
a warrior doesn't beg for his life..
Reply
nah kuwe um cylok
di share ning kene yak
dadine bisa pada sinau

enyong tah melu nyedot ilmu baen Josss
...kamulah pusat tata suryaku...
Reply
#19
mdoul lagi dalam proses...
dadi ngko dong wis rampung...
aku nean gawe thread baen....

oya kang_bas...
ari komen rasah quote...
ari esih neng nduwure persis...
pamaning wutuh kaya kuwe...
soale wes jelas2 neng nduwure dewek,,,
mubadzir...

suwun
saya suka siomay
Reply
beres om nono
soale enyong kebiasaan klik mbales sih dudu mbales anyar hehe
ngesuk2 maning ora wes PISS
...kamulah pusat tata suryaku...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)