Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Curhate Poci
ngko nyong balik tegal keh,speedine tak sita seminggu ya um ibnu?mayan go nyedoti komponen sketchup keh . .
wkwkwkwk
sabar kang poci...sing arane kerjaan emang laka rampunge, nyong wis ngalami dewek...

dicicil bae sitik2 posting sedina sepisan ya ora papa..kaya enyong kyeh...
postingan pailng sedina siji apa loro tok qeqeqe

sing penting ora nyampah nggo kejar postingan
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org
Nutup dopokan


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)