Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kota Madya Vs Kabupaten
#1
kiye judul emang diskriminasi nemen sung... mulane aku kiye ora setuju yen ana diskiriminasi neg tegal..mbeda mbedakna kabeputen karo kotamadya.. jare nyong tah maksude apaik...kotamadya kiye go area perkotaan sedangkan kabupaten kiye area pertanian kuwe sing bener dadine tegal kiye ora kebablasan..tapi nyatane.. ora cuma ngono tok. jebule digawe ruwet kiye contoh sing gampang..bocah kabupaten dibatesi sekolah neg kotamadya.. KTPne beda..naune beda jarenyong tah aja kaya kuwe oh..kuwe tah budayane blanda sing politik pecah belah dipraktekana terus dengan alesan administrasi... dongena tah mikir..budaya pecah belah kiye kudu ditinggalna... masa tegal ora bisa bersatu yen pengin jatah restribusi yah dogene pelayanan e satu atap kabupaten ama kota madya pelayanan satu atap trus bagi kloro duite ..gampang... eh wis ndisit..dikongkon rapat daning bosa ngko terusna aning sempet Nyengir
Reply
#2
hehehe....
aku ta ora paham sing kaya kuwe kaya kuwenan...
walopun aku wong kabupaten,,,
aku mikire mung urip ku areane kabupaten
pan apa2 ya laka batesan antara kab / kotane
kuwe mung go wilayah tok..

buktine aku awit sd sekolah neng tegal timur terus,,,
sd -> mangkukusuman 2 - mangkukusuman 1
smp -> smp 2 tegal (slerok)
sma -> sma 1 tegal (slerok)

hahhahaa...

sing penting ta enjoy bae jare aku...
:senyum::senyum:Medang
saya suka siomay
Reply
#3
aku ora pernah mikir nggo budaya pecah belah, karena memang faktane laka. pembatasan2 sing ana dudu nggo gawe susah. kuwe malah nggo majukna kabupaten dewek. sepengalamanku, cah2 kabupaten sing sekolah ning kota kweh pinter2. tapi, karna mlebune daerah kota, ya sing diklaim kota terus. mugane, ben cah2 kabupaten bisa bisa majukna daerahe dewek. bareng2 berkompetisi karo daerah liyan, termasuk kota. sepanjang nggo kebaikan, berlomba-lomba ora masalah bos...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
betul betul..
mudah2an tujuane apik ya kang..

Medang ben akur..
Reply
#5
(27-01-2010, 06:02 PM)akhdaafif Wrote: aku ora pernah mikir nggo budaya pecah belah, karena memang faktane laka. pembatasan2 sing ana dudu nggo gawe susah. kuwe malah nggo majukna kabupaten dewek. sepengalamanku, cah2 kabupaten sing sekolah ning kota kweh pinter2. tapi, karna mlebune daerah kota, ya sing diklaim kota terus. mugane, ben cah2 kabupaten bisa bisa majukna daerahe dewek. bareng2 berkompetisi karo daerah liyan, termasuk kota. sepanjang nggo kebaikan, berlomba-lomba ora masalah bos...

nyong termasuk beleh om Ngikik Ngikik Ngikik
saya suka siomay
Reply
kotamadya/kota?
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
#7
(27-01-2010, 10:52 PM)a1-bledhoz Wrote: kotamadya/kota?

saiki ta laka kotamadya om
gantine kota
saya suka siomay
Reply
#8
Makasih no kontribusine nggo kota.. Nyengir
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
#9
hahaha, aku ora bisa njawab no. parameter nggo nt ora bisa dikuantifikasi sih ^_^
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#10
(28-01-2010, 12:02 AM)akhdaafif Wrote: hahaha, aku ora bisa njawab no. parameter nggo nt ora bisa dikuantifikasi sih ^_^

matur nuwun om....
[Image: cute2.gif][Image: cute2.gif][Image: cute2.gif]
saya suka siomay
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)