Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kota Madya Vs Kabupaten
#11
bisane malah matur nuwun??
dadi bingung aku
hahahahaha
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
(27-01-2010, 11:20 PM)laksonoadi Wrote:
(27-01-2010, 10:52 PM)a1-bledhoz Wrote: kotamadya/kota?

saiki ta laka kotamadya om
gantine kota

aja salah, surabaya statuse esih kotamadya loh...
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
#13
wah....
sepengertianku sih kotamadya wis laka..

mbuh konsep desentralisasi pa pimen ya...
otonomi daerah nean...

heee....
saya suka siomay
Reply
iya nek pengertianku juga laka penyebutan kotamadya....sing ana kota....
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
#15
iya, saiki anane kota karo kabupaten
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#16
kuwe ana undang2e pa pimen om apip???
saya suka siomay
Reply
#17
kayonge ana om nono. monggoh takon jasake aku Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
lah kwe ka peninggalan sing ndisit ana kabupaten karo kota
angger saiki tah masalah penguasa bae soale wong akeh sing rebutan jabatan, pengen dadi raja2an

dongena tah prinsip otonomi kwe apik ben saben2 daerah kwe berlomba2 majukna daerah
tapi neng kenyataan malah ora kaya kwe sing ana malah berlomba2 nguntungna awake dewek, berlomba ngancurna daerahe

lah tinggal saiki awake dewek sing esih nom nduwe kemampuan lan kesempatan pan milih dadi kaya apa ndeleng keadaan kaya kwe, apa pan cuma nonton, apa pan golet slamet dewek, apa pan melu2 nambah ngerusak, apa pan dadi pemain sing mbangun daerah lan negarane dewek kye??
terserah pilihan neng awake sampean kabeh

angger masalah sekolah tah mang kaya kwe awit mbiyen
yanu ya ngarenapi pas ndaftar SMA 1 Tegal mbiyen persainganne dbedakna. tapi yah ora papa tinggal usahane dewek bae

lah saiki ente mikir bae pip angger administrasine dadi siji antara kota karo kabupaten??
pan ngurus surat2 sing penting kudu marang Kota, iya angger umahe slawi lah angger jejeg (desa neng bumijawa) apa sing umahe gantungan (jatinegara), pimen repote??
iya kota-kabupaten trasportasine ora pati angel
lah kaya brebes sing daerahe amba tapi pusat administrasine terpusat (mulane pernah ana wacana pemekaran wilayah brebes)
Mohamad Fajar Setoadi

next Kaper BPKP Perwakilan DIY (20xx)
Reply
#19
coba ndeleng kick andy ning metrotvnews.com atw majalah tempo akhir desember 2008, contoh beberapa pemimpin sing bener2 kerja nggo daerahe
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#20
his-his aja debat bae keh...
nyonk mewakili wong kabupaten sante bae...
mung sing nyonk ora seneng angger pan ngurus2 surat2 mbuh apabae sing urusane karo pelayanan publik rada males
adoh kudu maring Slawi, ya akhire senengen calo Ngikik

ya kadang ana enak karo orane sih, kaya nyonk wong kabupten ya kangelan angger pan nggawe SIM mbuh ngurus2 motor kudu ngluyur maring Slawi. sakjane angger neng kota bisa kan dproses neng kota bae kan luwih perek.

pengine sih ora2ne ana suatu pelayanan sing terpadu antara kota karo kabupaten eben kepenak nggo kabeh.
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)