Poll: Polling Kaos mana yg akan dibuat utk kopdar perdana
This poll is closed.
benihime [ putih - ireng ]
0%
0 0%
masdudu [ireng - ireng]
33.33%
2 33.33%
jablud [ ireng poci TCC]
0%
0 0%
jablud [ ireng kaos berkerah tcc]
0%
0 0%
jablud [ forum ndopok tcc]
66.67%
4 66.67%
Total 6 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Sayembara] nggawe Design Kaos TCC
#1
kie aq tah mung miwiti bae owhh .. soale kan bocah2 yen durung ana sing miwiti durung pada ngeh ... monggo di redisgn maning yakk Nyengir

File2 design sekan aq : http://www.mediafire.com/?yhmfimtfyg4
Yen pan pesen ng kene http://forum.tegalcyber.web.id/showthread.php?tid=94 page One yahh Medang

Hasil karya myBenihime


Hasil Karya masdudu
sing liane aja kesuwen ahh ...

Hasil Karya jablud


Hasil Karya jablud 2 (forum dopok TCC)
sing liane aja kesuwen ahh ...
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#2
Mrawani ah.....

sING nOMER 3 oYE,.,,

Tapi angger warnane luwih wani kayong manteb...

Hehe.. sory, gambare ora jelas.. soalen nganggo Excel Cad.. Nyengir
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#3
manteb kuweh...
sing nomer loro tapi dipoles maning aja polosan putih om...
saya suka siomay
#4
nomer 3!!!
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#5
Guling-Guling

daning kur aq tok ... aq kn mung sebagai pemancing owhh Guling-Guling ... mungkin sing ngisor post e aq mein design liane Ngikik Medang
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#6
(28-01-2010, 08:45 AM)myBenihime Wrote: Guling-Guling

daning kur aq tok ... aq kn mung sebagai pemancing owhh Guling-Guling ... mungkin sing ngisor post e aq mein design liane Ngikik Medang

ngko om,,
tak njajal gawe wes...
:senyum::senyum:
saya suka siomay
nomer 3 mantab jon....sundul go nomer 3
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
#8
wow wis ana sing mawiti akhire kyeh wekekekkek juragane malah!

oya mein file2 logone oh...njukute neng ndi
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
#9
(28-01-2010, 01:51 PM)Barrezta Wrote: wow wis ana sing mawiti akhire kyeh wekekekkek juragane malah!

oya mein file2 logone oh...njukute neng ndi

http://forum.tegalcyber.web.id/showthrea...=45&page=2

sedot di situ om...Medang
saya suka siomay
#10
lah kiye wis mulai panaz keh.. designe aku ngko bud budan baelah.. biasaoh.. xix xi.. wis terusna manteb jon!! Nyengir


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)