Poll: Polling Kaos mana yg akan dibuat utk kopdar perdana
This poll is closed.
benihime [ putih - ireng ]
0%
0 0%
masdudu [ireng - ireng]
33.33%
2 33.33%
jablud [ ireng poci TCC]
0%
0 0%
jablud [ ireng kaos berkerah tcc]
0%
0 0%
jablud [ forum ndopok tcc]
66.67%
4 66.67%
Total 6 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Sayembara] nggawe Design Kaos TCC
#21
ya ish dimein dedlen...
sing pan maju aja kesuwen... Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
#22
(29-01-2010, 05:12 PM)Barrezta Wrote: ya ish dimein dedlen...
sing pan maju aja kesuwen... Ngikik

Yuh... najajal maning gyeh... Isin nemen
Mangap nek ora apik.. Nggo rame2 wes...
EXCELCAD VERSI 2, hehehe...

jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#23
ora apik bro! norak!
sori kyeh, terpaksa nemen jujur. wkwkwkwkwk....
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#24
hahahaha.. iya 2 makasih um.. soalen ora nduwe korel gyeh.. dadine srang2an,,,,
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
esih ana ora kiye sayembara desain?? ane pan urun....
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#26
Wis urun baen mas dayik.. eh mas protlon... Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
ciakakakkakak ... oke oke mas... digarap saiki... bruakakakakkakaka
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#28
(29-01-2010, 10:40 PM)masdudu Wrote: hahahaha.. iya 2 makasih um.. soalen ora nduwe korel gyeh.. dadine srang2an,,,,

wong aq nggawene nggo sotosop ka ndra.. sing penting nyeni n ora usah sing ruwet2 ...xixixi keep it simple bae lahh Nyengir
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#29
mau nggawene lagi pan balik sing ngasab, mung 15 menitan dadine urung dipoles.. (ora moni sombong) ngko wis tak sotosop ari sempet... hehe... Dicela dadi tambah semangat gyeh... asem ndean arabe.. ndi lhen gaweane ente.... tantangan terbuka gyeh... hahahaha...
Ya eben pada urun.. dadine kan nggawene sing apik sisan oh... anane sing apik kan ana sing ora apik oh... Nyengir (nyong bagian sing ora apik wis, sing penting rame.. )
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#30
hahhaha, aku ora bisa desain. sense of art-ku lemah. aku melu nyoblos bae Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)