Poll: Polling Kaos mana yg akan dibuat utk kopdar perdana
This poll is closed.
benihime [ putih - ireng ]
0%
0 0%
masdudu [ireng - ireng]
33.33%
2 33.33%
jablud [ ireng poci TCC]
0%
0 0%
jablud [ ireng kaos berkerah tcc]
0%
0 0%
jablud [ forum ndopok tcc]
66.67%
4 66.67%
Total 6 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Sayembara] nggawe Design Kaos TCC
#31
wkwkwkwk kiye bocah loro perang urat syaraf terus kyehh ... wkwk tp ws terbukti ndra..arabe ws ngakuni kalah kiye Guling-Guling ora bisa nggawe design sihh apa krna wedi yen ndesain olih penilaian extra minus ya mbuh bae lahh Guling-Guling
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#32
aja pada ribut bae...

sing penting moci dulu kiyeh...

[Image: moci.gif]
saya suka siomay
senengane ka reyang.....
pemenange d umumna pas kopdar sisan...
karo vendore sapa kye???
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
#34
iya kweh, kudune pindah thread ning gasak-gasakan Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#35
Yuh oh pindah.. tak enteni.. Nyengir
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Hajar
lansung dukung design gambar nomer t3lu...............
" tertawalah saat kau menangis..dan menangislah saat kau tertawa.. "
yuh nomer telu danjatna
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
#38
Warnane kudune digawe variasi um.. Soalen ari warna ireng putih kaya kuwe wis umum.. Kaya klambi training olih gratisan sing partai... Nyengir ...Hehe, ora moyoki,,... saran baen..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#39
usul, ana warna birune. kan bahari oh. pimen pimen pimen?
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#40
(31-01-2010, 05:00 AM)akhdaafif Wrote: usul, ana warna birune. kan bahari oh. pimen pimen pimen?


Biru dongker kayane manteb pip, secara wong2 senenge warna gelap.. [nyong juga],hehe.. eben ngumbahe gari plung.. plung,,, depe... Ngguyu

Gagian oh sapa maning sing mbein disen sing kreatip...
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)