Poll: Polling Kaos mana yg akan dibuat utk kopdar perdana
This poll is closed.
benihime [ putih - ireng ]
0%
0 0%
masdudu [ireng - ireng]
33.33%
2 33.33%
jablud [ ireng poci TCC]
0%
0 0%
jablud [ ireng kaos berkerah tcc]
0%
0 0%
jablud [ forum ndopok tcc]
66.67%
4 66.67%
Total 6 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Sayembara] nggawe Design Kaos TCC
#51
Asline sih... apik... tapi sekilas kombinasine mirip logone...
Tapi emang simple apik.. smart..Nyengir
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#52
daning lambange ganti?
kyeh lambang dikonsistenna. yen kaya banner ning nduwur, ya nganggo kuwe terus ning endi bae, kaos, spanduk, stiker, dll.
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#53
(01-02-2010, 03:08 PM)jablud Wrote: kiyeh jajal designe aku http://forum.tegalcyber.web.id/images/smilies/cool.gif mbokan doyan ya..langsung bae di cicipi... sori kiye tembe gawe mau esuk bar tangi turu jam 11an..mumpung lagi neg umah ..ora mlebu kantor Nyengir
aning norak aja gigeguyu yah arane be..nyubu oh..alias amatiran xix ixx Ngikik

warna ne kayong mirip2 kick andy, kuskus, yen bsa warna ne ciri khas e TCC owhh um kyk warna neng Poci TCC Logo banner ne owhh Medang

(01-02-2010, 10:42 PM)Pro_T_Lon Wrote: dong bisa mburi kaos dimein lambang forum cyber kie..........

(02-02-2010, 01:37 AM)akhdaafif Wrote: daning lambange ganti?
kyeh lambang dikonsistenna. yen kaya banner ning nduwur, ya nganggo kuwe terus ning endi bae, kaos, spanduk, stiker, dll.

aya kuwe bae pip, kyk e jablud nggawe kur ngarepane tok, nah mburi ne TCC + Alamat web e pben ?
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#54
mantap ah disain e jon jablud...
yahanu setuju keh, yen nggo ngarep gambar kue cilikan bae.. trus nang mburi gambare banner forum + alamat website sing gede..
Medang
#55
waduh daning pada ribut masalah logo kiye..logo mah tetep kiye tah arene be kreasi design bae..ben katon maniz ya belih... ngkowis tak gawekna sing detil... ngarep mburine sisan ben jelas oh... kiye mau uji coba masalah warna ngko wis taka luruh kombinasi bene milih dewek... sori naing rasane kaya kaskus..tapi aku ora tau mbuka kaskus dadi mbuh kuwe pada belih..aning kick endi ya jarang jon sebabe neng tegal metro tv gambare ora jelas..sori baenlah. Nyengir
#56
hahaha, daning melasi nemen tegal?? metro tv be angel...

okeh blud, ditunggu gambare maning.....
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#57
kiye coba jajal.. go rame rame..ben bingung tambah bingung oh.. Nyengir jare nyong tah TCC usul bae gawe distro kaos karo stiker khas tegal oh sebagai unit usahane tcc kayong tak deleng oleh oleh khas tegal cuma poci karo teh tok sing ora bisa go kenagan ya belih jon.. ben aning lunga ngranto ana sing go tamba kangen oh supenir apa mbuh apa hi hi ..kuweh sih usul tok xix ixxii

[Image: a2aipw.jpg] --> kaos [Image: zy7rfc.jpg] --> cuting stiker
#58
(02-02-2010, 01:37 AM)akhdaafif Wrote: daning lambange ganti?
kyeh lambang dikonsistenna. yen kaya banner ning nduwur, ya nganggo kuwe terus ning endi bae, kaos, spanduk, stiker, dll.

Emang sih terkesan mencla mencle..
Kudune sing khas....
Tapi delengna ndisit wis perkembangane..
Ide bagus um.. Intine suatu saat forum kiye juga bisa makmurna anggotane.. Intine manfaat lah..

Mengko anane pan nggawe bisnis bersama ya ayuh baen...
Tetep Kreatip Um..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#59
nyong usul aja cuma identitas forum tok distro apa pernak-pernike ngko. nggawa aran tegal juga. poci. ndopok. bahasa2 tegal sing keren. ben ora kalah karo dagadu apa joger. tegal bisa dadi kota pariwisata oh...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#60
maksude aku ya kaya kuwe jon... sesuai dengan semangat VISIT TEGAL 2012 tegal kudu duwe cirikhas ..menasionalkan dan memasyaraktkan basa tegal lewat TCC kiye muncul oh ide ide sing kreatip liyane..dadi kiye TCC ana manfaate go masyarakat umum aja mung go anggotane tok ya belih jon.... masalah logo TCC tetep sesuai dengan AD RT ne kaya baner TCC kuwe ora bisa diubah ubah maning.. wis dadi ciri khas TCC. Aja bingung bingung..wis digarap oh tim sukses MUKTAMAR I TCC 2010 sapa baen le? perkembangane pibe? wis nyebar uleman mandoran anjog ndi bae xi xixi Nyengir
(04-02-2010, 11:24 PM)akhdaafif Wrote: nyong usul aja cuma identitas forum tok distro apa pernak-pernike ngko. nggawa aran tegal juga. poci. ndopok. bahasa2 tegal sing keren. ben ora kalah karo dagadu apa joger. tegal bisa dadi kota pariwisata oh...


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)