Poll: Polling Kaos mana yg akan dibuat utk kopdar perdana
This poll is closed.
benihime [ putih - ireng ]
0%
0 0%
masdudu [ireng - ireng]
33.33%
2 33.33%
jablud [ ireng poci TCC]
0%
0 0%
jablud [ ireng kaos berkerah tcc]
0%
0 0%
jablud [ forum ndopok tcc]
66.67%
4 66.67%
Total 6 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Sayembara] nggawe Design Kaos TCC
#61
thread-e dudu ning kene kang. thread sebelah kae Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#62
pben2 kyehh ... sing pan dijukut sing ndi? kye bae apa yahh soale design e unix nemen sung yakin pibe2 bocah ... komen e fokus maring design kiye bae apa pben >>??

[Image: a2aipw.jpg]
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#63
Code:
[quote='myBenihime' pid='2472' dateline='1265327517']
pben2 kyehh ... sing pan dijukut sing ndi? kye bae apa yahh soale design e unix nemen sung yakin pibe2 bocah ... komen e fokus maring design kiye bae apa pben >>??

[img]http://lh3.ggpht.com/_jPsSOFwDCcI/S2tZ-l49q-I/AAAAAAAAAFI/C9eqZGzjP_g/a2aipw.jpg[/img]
[/quote]

Kang benihime, Ngarepe sing kaya kue aku tah setuju baen...
Tapi mburine kudu ana Banner ciri khase sing ana pocine..
Trus ngingsore banner dalahi alamate...
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#64
kaya kiye masdudu...???


[Image: back.jpg]


ari cocok,,
bysa owh klepon-e ...
saya suka siomay
(05-02-2010, 07:51 AM)myBenihime Wrote: pben2 kyehh ... sing pan dijukut sing ndi? kye bae apa yahh soale design e unix nemen sung yakin pibe2 bocah ... komen e fokus maring design kiye bae apa pben >>??

[Image: a2aipw.jpg]

kang pibe dong tulisan "Ndopok" glow in the dark

background sing kiye
[Image: back.jpg]

tapi salah siji kudu d ilangna alamat forume ben ra dobel 2....
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
#66
sing ngarep baen...
endah sing mburi teetp ana...

pimen jhon..???
saya suka siomay
apike tah sing ng ngarep d hapus.....
ben ng mburi bae
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
#68
wis atur baenlah..aku mah setubuh bae karo jakwir jakwir... ngko tak mikir maning..gawe disgn maning ah sing akeh sisah go stock Nyengir
cocok om jablud....go kloter 2 mbuh apa....dong ora pas ana event apa mbuh apa....
tegal delat maning ulang tahun juga kan???
gawe desain versi kuwe juga um...
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
#70
iz sing bener tegal ulang taun sing pira ? daning tembe krungu kuwe inyong Xixi


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)