Poll: Polling Kaos mana yg akan dibuat utk kopdar perdana
This poll is closed.
benihime [ putih - ireng ]
0%
0 0%
masdudu [ireng - ireng]
33.33%
2 33.33%
jablud [ ireng poci TCC]
0%
0 0%
jablud [ ireng kaos berkerah tcc]
0%
0 0%
jablud [ forum ndopok tcc]
66.67%
4 66.67%
Total 6 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Sayembara] nggawe Design Kaos TCC
lhah kan ana peringatane kang....nek kota tegal nek ra salah ben 12 april..
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
wes ndang munggah cetak bae lah...hehehehe...designe jablud wes oke nemen...
#73
bener om jojon,,,
ndang diresmikna baen,,,

kesuwen ngko ngoyod...
saya suka siomay
#74
(05-02-2010, 03:38 PM)laksonoadi Wrote: bener om jojon,,,
ndang diresmikna baen,,,

kesuwen ngko ngoyod...

Disen mburine ndi mau no.. tampilna oh ning kene..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#75
(05-02-2010, 04:26 PM)masdudu Wrote:
(05-02-2010, 03:38 PM)laksonoadi Wrote: bener om jojon,,,
ndang diresmikna baen,,,

kesuwen ngko ngoyod...

Disen mburine ndi mau no.. tampilna oh ning kene..

wes kae neng nduwur...
nduwure post ane omSani
saya suka siomay
jon... kaose kan pan tak gawa maring jakarta .. masa forum ndopok jon... katon ora sopan nemen... tapi mung saran tok....
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#77
bisane ora sopan sih?
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
hehhehe... ndopok om.... dudu ora sopan sih.. tapi y cuma usul tok... luwih apik forum tegal cyber... dadine gawa tegal bener...

mung saran lho.... heheh
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#79
(05-02-2010, 06:34 PM)Pro_T_Lon Wrote: hehhehe... ndopok om.... dudu ora sopan sih.. tapi y cuma usul tok... luwih apik forum tegal cyber... dadine gawa tegal bener...

mung saran lho.... heheh

Brarti ente esih isin dadi wong tegal jon....
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#80
(05-02-2010, 07:04 PM)masdudu Wrote:
(05-02-2010, 06:34 PM)Pro_T_Lon Wrote: hehhehe... ndopok om.... dudu ora sopan sih.. tapi y cuma usul tok... luwih apik forum tegal cyber... dadine gawa tegal bener...

mung saran lho.... heheh

Brarti ente esih isin dadi wong tegal jon....

hahahahha...
kaya kuwe kesimpulane????

manteb ah masdudu
saya suka siomay


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)