Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaos TegalCyber
Aku L ckup ora ya? Xixi
oia, dong pAn nitip aku ya kena ngko aku sing maring denbagus,ato pan brg2 mrg denbagus ya kena..

CP ayunii : 085842079393
dmein aran ya,angger ora biasane ora tak blz Nyengir
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
enyong pesen siji ukurane M bae wiz...sing ireng bae.soale enyong rada cruwex yen pth ngko gliz glopot... Nyengir
oia mbokn sing pgn ktemu aku hbungi 085642556677.dimein aran kudu ana TCC ne mburine aran ya....
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
enyong pesen siji ukuran M lanang warna ireng. Kirim maring jakarta kena ongkir pira ya?
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
#14
pada maca beleh donge?????
laksonoadi Wrote:Desain kaos pertama di ider maning
eben pada nduwe kabeh
sekalian sing wis pada duwe eben duwe maning,,,
soale link e saiki wes ganti...
iya beleh???
.....

berarti ganti owh..
gambare ta emang durung tapi desaine ngko ganti...

kaya konfirmasine...
saya suka siomay
owh kayak kue... aku pesen ,,, tapi njumute ora mei kie... juni katne.. pas bar gajian..

kaos M sing putih y kang....
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
poci pesen kaos putih
ukuran M Lanang
mbayare ngutang ngenteni bayaran . .
mas, aku pesen kaose ukuran S sing ireng yaa...
aku neng yojo berarti rasah nganggo ongkir oya?
hehehe.. PISS
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
um nono nyong pesen loro

sing jelas nggo lanang kabeh, ireng 1 - putih 1

ngutang disit olih kan....PISS
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org
aku pesen om...

14. Kawel, Ireng, M ( Lanang ) , jumlahe 1 .

rencana mungkin akhir bulan kye balik ng tegal, ngko bayare bisa cash bae? coklat ponsel kwe alamate ng endi bos?
#20
(17-05-2010, 02:21 PM)Jaka Tarub Wrote: Daftar sing Pesen :
1. Jaka Tarub, Putih, XXL
2. Kuncen Server, Putih, L
3.
4.
5.
dst......

Kuncen_server XL ya,,mboka ora kamut yen L


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)