Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaos TegalCyber
melu peseen....

ireng 1 putih 1
ukuran.. hmmm.. L kabeh wis..

ngko tak apdet yen wis transfer..

eniwei, kira2 dadi ne kapan?? angger akhir mei bisa, insyaAllah tak jukut mumpung mudik... angger ora ya kirim baen lah.. ngko kabari ongkir-e pira...

suwun..
PISS
nyong pesen esh bsa??? 1warna ireng lengen pendek (M) 1warna ireng lengen dawa (M). Tp nyong saiki nang jakarta pembayaranè d transfer ae??? Truz ko njukut kaose nang ndi+kpn???
"...Enyongè cuma wong bodho sing esh perlu belajar N' bimbingan maning..."
http://www.izank.tsc[at]gmail.com
Enyong ireng M lanang 1, putih M 1. Mengko tak byr lgsg maring coklat cell sing jarene ngarepe alfamart sing ana taroke merkabak
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
nyong melu pesen o...
lengan pendek, ireng, ukuran L
PISS
fuad, proud to be a member of Forume Wong Tegal lan Sekitare since Mar 2010.
14. Iman Pacul -----------1------------M-----------------putih-------------ngutang
15. Iman pacul------------1------------M----------Wanita Putih lengan panjang------ngutang
iman pacul,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
ongkir maring jakarta pira yah?
rekeninge langka sing mandiri?
nyong pesen putih 1 lengen pendek ukuran XXXL
nambah wadon 1 lengan dawa ukurane nyusul...
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
nyong wis transfer maring sing rekening BNI, terus wis sms maring Supriyono tp daning ora dibales y?
Yazdy_tued, Lanang, Lengen Pendek, Hitam, M ----------> Ngutang



Orang yang paling aku sukai adalah dia yang menunjukkan kesalahanku. ~ Khalifah 'Umar
yazdy_tued,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
#30
ya ora kaya kuwe owh nya... Mengko diwein batas waktu transfer / ngein duit.. Mengko diapdet maning wes.. Mau pan takon denbaguz sing nyekel project wong e merad.....
Ngko sampe batas waktu sing ditentukan kuwe. Sing wis mbayar sing digawe... iya??

Josss
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)