Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaos TegalCyber
JedoL-----putih----M----ngutang....

hehehhe....piss om...
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
kang aku pesen sing warna putih
size = M
model = lengan pendek
aja klalen go lanang.
salam kompak
JAYA TERUS TCC

Fathur Rizki
blog dodolan kasur[/size][/font]
-ireng
-lengen pendek
-M
-lanang
langsung TKP...
jempol_cantheng,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2010.
KAOS IRENGE METAL NEMEN
MANTAP
WAJIB PESEN......................

BUDI
M
IRENG
Lengene sing lekton alias pendek...hahahahh
bayare maring sapa kiye?
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
7. ayunii --------------- 1 ------------ L (LP)-------------- putih ------------- ngutang
8. ayunii --------------- 1 ------------ L (LP)-------------- hitam ------------ ngutang
pibe sih................
Xixi
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
om modod nyong pesen warna putih lengen pendek ukuran M ya..
Enaknya kalau jadi bujangan
Hidup bebas bagai burung terbang
Kantong kosong tidak jadi persoalan

(H.Rhoma Irama)
kayong apik. nyong pesen oh, sing warna putih, ukuran L.

bayari um apip ndisit, barange ya ngko dianter maring um apip bae. PISS

njukute ngko yen aku balik tegal (lumayan hemat ongkir)
suwun ya

NB um apipe wis setuju
nyong peseeen Ngikik
warnaa ne putih yaaa
ukuraaan e L bae
(muga mugaa sedeng , muga muga sedeng) amieeeeen

bayar e ngutang ndisit yaa :(
laka duite
ngko ngenteni tanggal nom insya ALLAH yaa
RRrr
semua itu butuh proses , dan tidak ada yang tidak mungkin ^^ kabeh kabeh sing KUASA :)
#39
(17-05-2010, 08:04 PM)Akira Airis Wrote: mas donk langsung bayar maring sapa????

trus alamte nang endi????

monggoh nyamper denbaguz neng brug abang ngarepe alfamart ana counter hape,,
arane Coklat Ponsel,,
sing duwe mas Zakky aka denbaguz

(18-05-2010, 11:03 AM)nengpit Wrote: ongkir maring jakarta pira yah?
rekeninge langka sing mandiri?
ngko ari jakarta di titipna baen wes..
tapi ari pan dikirim ya ndeleng regane yu...
Nyengir
tapi kayane jabodetabek ana sing pan balik
pan jukutna ndean
Ngikik


(19-05-2010, 07:32 AM)ajoen Wrote: di total mas regane pira karo ongkir, ben nyong gampang nyicil duite Beres Jon!
jogja orasah ongkir
sing penting mein aku Es Teh cukup
qeqeqe
saya suka siomay
#40
(19-05-2010, 11:34 AM)john binus Wrote: nyong melu pesen olih ora kang.????


soale kayong apik koh desenne . . .. PISS

ukurane apa um??
saya suka siomay


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)