Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ajoen Kenalan
sugeng rawuh ya um, Es Teh

ta kira asale saka dumai sing ng luar negeri,, Guling-Guling
hidup itu manis asem kecut pedes kaya rujak
nikmati sajalah
#12
wah simbahe panggung belah? RT pira aku juga wong panggung belah
sip met gabung nang TCC dibetah betahi...
Ajoen diwaca nganggo ejaan lawas dadine ayun owh tong Nyengir
Monggo dipenak nang kene. Posting sing akeh lan manfaat. Saling menghargai antar sedulur Es Teh
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)