Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sing alumni SMP 1 SLAWI lapor
Smile 
inyong alumni SMP 1 SLAWI tahun 2001

sing liyane ana belih??? itung2 silaturohmi...
Medang
Mohamad Fajar Setoadi

next Kaper BPKP Perwakilan DIY (20xx)
Reply
#2
mas perdana kweh alumni smp slawi oh. dijak ben melu kye Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
ohh mas dana
idne apa jon???
Mohamad Fajar Setoadi

next Kaper BPKP Perwakilan DIY (20xx)
Reply
#4
ora ngarti. di-sms bae oh. golet infone ning fesbuk
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
Wink 
absen ahh Josss

nyong angakatan 2003 Josss
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: