Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KURSI GRATIS seka AIR ASIA
@poci: coba baen oh ci... nggawa jengkok trus maring airport... laka salahe nyoba.. Ngikik maning
@ibnu: temenan? yuh oh..aku gelem bae dejak bekpekeran.. pan nginep nang airport ya kena... Nyengir
@prot: eh kur sampe tanggal 23 yah?? wah kudu cepet2 dipikir mateng2 kyeh.... hmmmm....
@apip: justru mbokan ketemu jodoh nang kana... trus bisa ngajak mane dolan2 mana oh...ujung2e kan nggo nyenengna wong tuwa... Ngacir
@jaka: monggo dipikir2... Ngikik
@om sani: setuju... aku pengen mono selain pengen medek lemahe singapur ( Nyengir ) juga pengen mlebu universal studio (madan larang sih..) karo ndeleng song of the sea... hehehe..
minap emang doyane belanja sih ya... dadine mampir singapur delat ya langsung ketekek gulune... Ngikik maning
Reply
hayuh jalan...tapi kudu tiket saiki yah...padahal wedine mbokan ana apa-apa n batal mangkat pibe yah???
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
#13
(20-05-2010, 12:49 AM)wongdemangaran Wrote: minap emang doyane belanja sih ya... dadine mampir singapur delat ya langsung ketekek gulune... Ngikik maning

karna larang kuwe dadine aku ora kosi belanja um Palu2nan
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
walah,,, kursine tok kuwe ndean sing gratisss....?? di mein kursi siji2 trus dikongkon balik ndean.... hmmmmmmmmmmmmmmm
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
wkekekek wis ora bisa pesen yah? ngosek
wingi2 diajaki kancane aku maring singapur pas bar uas, pesen tikete awit januari jare murah dong pesen jauh2 hari ? tp baataaallll Nangis
soale wedi nilene elek,
dong apik tah orapapa, dong ora nang kecantol SP nang kampus qeqeqe
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
Reply
eh saudara saudari....

mbokan ana sing minat maring singapur, luwih murah nganggo Mandala Air...

mau aku nyoba simulasi nang website Air asia karo mandala...nek air asia, nggo tahun 2011, pesawat sekali jalan 299ewu, total2 karo airport tax dadi 800an ewu.. yen mandala air, ora sah suwe2 ngenteni 2011, nggo bulan Juli be wis ana tiket murah, kur 200an ewu sekali jalan... bolak balik 400an ewu (durung genah nang singapur kena airport tax ora.. angger kena berarti total 600an ewu...)

jare kanca ne aku sih memang mandala lagi promo, soale tembe dibuka flight jurusan singapur...

jadi monggo sing arep dolan2 maring negeri singa... aku lagi lobby kancane aku sing nang kana... angger bisa sih pengine akhir juli atawa awal agustus dolan mana.... yuh sapa sing pan melu...?? (tapi penginapan tanggung dewek2 ya.. Nyengir)
Reply
#17
penginapan kuwe maksude hotel apa ana panggonan kanca kang??
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
ya maksude aku mau, angger ana sing pan ngintil.. nggolet penginapan dewek2... aku paling nginep nang kanca... tapi ya ora bisa rame2...

tapi 99% batal ... ngosek

situse mandala kayong agak menipu... awale etungane kur 600an ewu... barang pan mbayar..dadai 860ewu... -_-

eh tapi fyi, sing air asia ternyata bener ana sing kursi 0 rupiah, sing awit wingi aku deleng, regane 300ewu, nagena sing paling murah semono... jebule ana kanca sing olih kursi 0 rupiah... huh.. kurang cepet... hmmm.... ndonga baen wis muga2 kapan2 bisa maring singapur gratis... Amin
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)