Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kenalan maning
Tongue 
yu / kang... nyong pan nge-revisi perkenalan sing ndisit di Balang Sendal deneng kang banoth (http://tegalcyber.org/banoth-u-258.html)..

sedurunge, Assalamu'alaikum...

nama : ghostZali
umur : 17 taun / tapi 2 wulan maning 18 Amin
jk :lanang lah ya.. tak diragukan girang
asal : asale sing tegal pasti, tepat,e kec. kramat
domisili : saiki esih manggon nang tegal kang, tapi insay allah repan neng bandung Amin
pekerjaan : taun iki nyong tembe arep kuliah yu / kang... dongakna baen lancar ya... Amin
alasan gabung : pengin nggolet kanca sing akeh baen, sing jelas khusus bocah tegal lan sekitare.. soale jujur baen, nyong kancane sitik sing nang tegal.. Beres Jon!


jadikanlah aq kancamu... wkwkwk... PISS






Es Teh

SALAM KENAL KABEH....
ghostzali,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.
selama bergabung nang Tegal Cyber Community
yuh diramekna forum kiye
kancane dijaki mene bae ya
road to
6666th
#3
seppp...
lanjutkan wae tong...

kancane sing liyane dijaki...
Es Teh
saya suka siomay
welcom mas e ... aja klallen dibukani terus TCC ne ben ora ketinggalan2 berita sing anyar2 yaa.... Josss
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
#5
Es Teh

sutimine ngucapna matur nuwun ghostzali wis gabung mene Isin nemen
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#6
welkam neng TCC Medang tahu aci
aja klalen posting sing akeh lan manfaat neng kene Es Teh
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
#7
sugeng rawuh neng TCC jon.... Josss
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
welcam mas e , salam kenal kanca Es Teh
hidup itu manis asem kecut pedes kaya rujak
nikmati sajalah
Gozila? Rambo
Salam kenal um salaman
Welkam ng tcc Girang nemen
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Monggo dipenak nang kene. Posting sing akeh lan manfaat. Saling menghargai antar sedulur Es Teh
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa


Forum Jump:


Users browsing this thread: