Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
assalaamu alaykum
#11
tangga perek sung...

Medang

welkom mbak..

Quote:Anak lima bersaudara, wanita semua (disebut pancagati).
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
wis mbojo mbak???

brarti umahe sekitar warung metro sing anyar ya??
road to
6666th
rahasia domz..

ngko pada nyerbu umahku pimen hayoh? hwhwhw
pancagati,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2010.
nyong pan dolan,soale perek,ora adoh,bisa nganggo pit
aja-aja aku paham bapane keh
road to
6666th
ohya?
emg umahe neng endi?
pancagati,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2010.
#16
welkom neng TCC mbak pancagati Push up

aja gelem dolani ibnu mbak mengko akeh barang sing ilang Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)