Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kantor pajak Pratama Tegal seputar pembuatan NPWP
#1
kyeh batir2 nyong melu takon.
aku kan kira2 2 wulan yang lalu pan nggawe NPWP sbg seorang warga negara yang baik crfitane owh, nah nang web-e kantor pajak ana fasilitas pembuatan online dengan metode daftar onlen >> setelah sukses daftar onlen dan mengisi form cetak formulir dan pengantar >> kirim via pos ke kantor pajak pratama sesuai tempat tinggal di KTP beserta syarat2 lain.
jare dong gawe langsung[teka dewek] maring kantor pajak ditunggu bisa langsung dadi.
ya aku arane rada maklum lah dong via pos mungkin bangsa 1minggunan.
nah masalahe daning sampe seprene laka hasile kieh tak tunggu2 NPWPne ora gadi2 yah ngosek

pimen kyeh, mbokan batir2 duwe kanca/bapak-ibu/sedulure nang kantor pajak tulung diinfokan yah cool nemen
a warrior doesn't beg for his life..
Reply
wis coba ditelfon urung?? mending konfirmasi baen, mbokan formulire ente ora anjog, atawa anjog tapi keselip ora keurus... ndisit sih aku nggawene langsung teka maring tempat-e.. 15 menit langsung dadi...
Reply
onlen tapi ngrepoti
dong pas balik parani bae kantore
urung siap onlen ndean
road to
6666th
Reply
Sibuk ndean um, akeh sing onglen
Dadine ya biasalah indonesia mesti ngaret Mikir
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Reply
harap maklum kang, sebener e tugas e pegawai pajak akeh, ngurusi pembuatan SPT, ngurusi SPT-LB mbuh SPT-KB, surat keberatan dan lain2.. durung pembuatan NPWP juga.. mungkin ya sibuk.. aja maning isu remunerasi pan dicabut, kita akan ke jaman jahiliyah PISS
gilang onta
Reply
Kweh um bocah perpajakan stan wis angkat bicara Ngikik

Iz jaman jahiliyah pibe?
Mangan duit rakyat tak balang koen Balang Sendal
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Reply
aku akuntansi ngarti Palu2nan

maksud e jaman jahiliyah kye kerja ne semrawud, magkat jam 10 balik bar mangan awan, tpi korupsi jg sih.
pas ana remunerasi , kakehan mangkat telat be bisa turun pangkat, dadi kerjane luwih disiplin, pelayan mring masyarakat jg luwih tepat waktu. Es Teh

semoga tah ora dicabut remunerasi ben nyong melu kecepretan lho Ngacir
gilang onta
Reply
Sabenere pungsine NPWP apa sih? Seliyane meluni peraturan pemerintah. Untunge nggo dewek apa bae. Nyong nduwe no NPWP tapi kartune ora nduwe. Karena ora ngerti pungsine ya sampe saiki urung diurus 2 kartune.
Ibnul Qayyim rahimahullah berkata :
"Orang yang ikhlas adalah orang yang menyembunyikan kebaikannya sebagaimana ia menyembunyikan amal keburukannya"
(Tazkiyatus An-Nafs, 17)
Reply
iya yah, nyong ya ana kartu NPWP, tp NPWP kuwe go apa???
apa go bukti dong dewek kuwe wajib pajak sing kudu setor ya?? Mikir
road to
6666th
Reply
Enyong ya duwe, tujuane enyong mbiyen gawe npwp soale ben yen klayaban nang singapura ora kena fiskal 2juta. Tp jebule nganti saiki ora sida2 maring singapura qeqeqe
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)