Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maning Maning Promo Air Asia.. :D
eh dulur....

saiki beneran kyeh....

aku karo kanca (cah TCC juga tapi ora patiya aktif), insyaAllah pan maring singapur tanggal 27 - 30 November 2010..

miki ora sengaja browsing2 bulan november...jebule tiket2e akeh sing murah2.. aku bolak-balik kena 1,178,000/2orang = 589rb per orang => angger ora nganggo bagasi, kur 529rb per wong...

monggo ana sing pan ngintil ora??? angger niat, gagiyan booking...soale mau aku rencana awal tanggal 17 -20 november...trus ditinggal sholat maghrib.. weruh2 wis mundak regane... Palu2nan

luwih rame luwih asik... apa sekalian rapat tCc nang kana?? Ngikik maning
Reply
wah waktune sing kangelan um...kudu arrange awit saiki yah...gampang lah kapan2 bae...
dong ora bekpekeran via batam...
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
adong maring singapur nginepe nang ndi um? hotel apa kudu gawa tenda?
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
Reply
Pengine sih numpang nginep nang.kanca... tp angger ora bisa ya nginep nang hostel/apartment....

Melu? Tp tanggal samono wis mulai larang regane... hehehe
Reply
regane murah tp waktune angel
paduan yang pas nggo iklan kweh Ngikik maning
road to
6666th
Reply
nyong sing bingung seliyane nabunge tah visane pimen um? nguruse sih kepimen um prosedure?
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
Reply
sengertine aku, singapur ora nganggo VISA soale ana kesepakatan kerjasama mslah imigrasi RI-Singapur.. mugane madan murah sih. malah larangan maring Irian jaya..
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
loken um? brati bayar pesawat tok y? mantep nemen. tapi wingi kancane aku liburan mana daning gawe visa ya? Ngukuri batuk
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
Reply
aku jare kanca kantore aku sing sering riwa-riwi mono. tp mbuh tah saiki ding..
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
#10
nggo negara ASEAN, ora perlu visa, mung passport tok
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)