Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maning Maning Promo Air Asia.. :D
(14-07-2010, 04:41 PM)Cangkem Nyangar Wrote: sengertine aku, singapur ora nganggo VISA soale ana kesepakatan kerjasama mslah imigrasi RI-Singapur.. mugane madan murah sih. malah larangan maring Irian jaya..

wizzz.... daning irian jaya digawa-gawa, PISS ralat um. saiki dudu irianjaya, tapi papua lan papua barat...hehehe..
tapi bener jare um nyangar, luwih larang seka tegal maring papua tinimbang tegal maring singapur, mangkane kue aku jarang balik maring tegal...wkwkwkw
btw nek rega tiket pesawat sih nek aku bisa olih luwih murah maning kue um, nek aku dewek sing tuku :) soale aku nganggone harga AGEN...hehehe
kapan2 wis dolan2 mono...
Reply
jare sing ora duwe wajib pajak bayar sejuta ngonong go mangkat asean? mau aku nembe diceritani girang
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
Reply
iya bener.... bebas Fiskal mung nggo sing nduwe NPWP... tp angger ora salah kur berlaku sampe 2010.. mulai 2011 bebas fiskal sepenuhnya nggo sapa baen..
Reply
oya... barangkali esih ana sing minat....

tiket AirAsia wis mundak kabeh nggo tanggal 27-30November..
tapi mau kancane aku nembe mbuka Tiger Airways.. luwih murah maning malah...
mangkat 13 USD, balik mung 0.64 USD.. ditambah airport tax singapur (sktr 200an ewu).. total2 mung 350an ewu bolak balik..... wiiih....
Reply
wahhhhhhhhhhhhh,, mas sangune pira kiye totale go administrasi n mangan dsb. kira2 loken 800an cukup? wedannnnn
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
Reply
waahh..dadi tertariikk keh...
iya mas angkem nyangar..kira2 totale kudu nyiapNa duit pira angger numpak tiger airways??

Btw, carane searching tiket murah neng airasia pibe sih mas??
angger olih tiket murah nggo maring bali n lombok kabari ya mas..
suwuun...
YAKIN "SAYA PASTI BISA" ITU PENTING!

No Matter How Slowly You Go, As Long As You Don't Stop


with luv,
Shaluna sari
Reply
@kabeh:
jebule ana sing luwih murah maning..... MANDALA airlines....
aku wingi selasa iseng browsing2 Mandala, gara2 kanca2ne pada pan maring singapur wiken kiye...
eh....weruh2 nang mandala ana regan promo, sekali jalan mung 9000 RUPIAH!!!!!! bolak balik 18ewu thooookk!!! tambah airport tax singapur 200an ewu plus biaya bahan bakar 30an ewu... total bolak balik mung 245ewu!!!

pesen nggo dulur kabeh... angger pan lelungan.. coba browsing2 mandala/tiger/airasia.... nggolet sing paling murah.. .hehhee.. apa maning angger olih mandala... wis regane murah... pesawate lumayan enak.... Nyengir

~oya...klalen...kabeh pesawat.. biasane durung termasuk Airport Tax Bandara Soetta...
~yowis..... insyaAllah ngko bengi aku mangkat maring singapur... muga2 slamet.... hehe... yuh ana sing pan ngintil....??? Nyengir
Reply
IIZZ ENAK MEN UM...
AKU NYUWUN OLEH2 YAHH..
YAKIN "SAYA PASTI BISA" ITU PENTING!

No Matter How Slowly You Go, As Long As You Don't Stop


with luv,
Shaluna sari
Reply
pesawat murah aman ora yah???mengko malah gojlak pesawate Ngikik maning
road to
6666th
Reply
nang singapur nginepe gawa tenda dewek pa nggembel nang pinggir dalan? ko diciduk satpol PP singapur lah... hahahaha
hizz.. maring singapur gari nganggo getek sing PAI gratis owh.. melu geteke Nelayan. PISS
Sky Clan " Fly with us n reach vo the sky "
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)