Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Budayakan WADUL
nyong mbengi bar wadul
ana kelanjutane ora yah?? Mikir
road to
6666th
wadul ama um ibnu?????????????????????????????????
tulungg.....
tes emote kyeh..
tapi misal ana tulungg..... bakal langsung di tanggepi ora? apa klik tulisan "wadul" e?
sing endi yah sing utama?
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
#14
Klik wadul bae jon, soale angger wadul secara otomotis ana teks pemberitahuan nggo pengurus forum, postingan sing endi perlu segera ditangani Es Teh
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
#15
wkwkwkwk ===> kiyeeee tulungg.....
Cuman emot.. ora ngefek apa2.... Guling-Guling
Sebagai ekspresi jiwa baen... wkwkkw....
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
oh ta kirani ana efek sing berpengaruh,jebule emot kiye tulungg..... kayonge cenderung nggo ngundang momod karo darmo ben bisa diajak ndopok bareng qeqeqe
oke oke,,sip suwun kang nggo inpone Es Teh
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)