Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PESONA
sing seneng karo pit onthel bisa gabung nang kene

[Image: 167885_1585653877537_1121485033_31265306_379219_s.jpg]

PESONA, Paguyuban penggemar Sepeda Onthel


sekretariat Jl. Sumbodro Gg. Asri 1 No. 2 Tegal Telp 0283 372523 Josss


acara ngumpule tiap hari MINGGU
bertempat nang NGAREPE PERUMAHAN NDALEM PARIKESIT JL. SUMBODRO SLEROK TEGAL, sebelah lor e SMP Ihsaniyah


selain bisa nggawe awak sehat, dewek juga melu ngurangi polusi udara





bapak ketua (bpk. beni, kanan) dan bapak penasehat (bpk. sodik gagang, kiri) (Click to View)


berpartisipasi nang sepeda santai (Click to View)
road to
6666th
Reply
Mas ibnu sida ndaptar? Xixi
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
yaul,ndaftar pesona Josss go green lah
road to
6666th
Reply
ngerek mbokan ana sing pan daftar
road to
6666th
Reply
ngesuk minggu
mbokan ana sing pan melu yuh ngerek
road to
6666th
Reply
Girang nemen
aku duwe onthel oh umm,,pengen melu, tapi nembe balik dina selasa, ngko kancani aki ndaptar dina minggu garep ya um Es Teh
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
pit'e nyonk MTB olih melu pa ora??
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
(12-06-2010, 06:39 PM)Dwi Murdiartono Wrote: Girang nemen
aku duwe onthel oh umm,,pengen melu, tapi nembe balik dina selasa, ngko kancani aki ndaptar dina minggu garep ya um Es Teh

beres, sing penting gowes lah Josss
sepatu futsale gawa oh
(12-06-2010, 06:51 PM)ichijouji_ken Wrote: pit'e nyonk MTB olih melu pa ora??

nyong ya ana MTB
tp mung go mangakat tegal slawi ben dina jumat tok
komunitase urung melu
mbokan pan melu komunitas MTB, dolan bae nang bengkel sepeda LEMAN eks anggota ISSI
jln werkudoro, sblh barat perempatan pasar langon
nang kono bengkel terkenal Josss
road to
6666th
Reply
Owh .. ya wes .. maturnuwun, mengko ta mono kapan-kapan ... kyeh kembange mawarku untukmu nggo apik2 pit'e ... Xixi Xixi Xixi
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
minggu ngarep pesona pan ngiringi Pak Wali pit-pitan nang daerah debong Josss
road to
6666th
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)