Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PESONA
kiye anggotane bapak2 karo wong lanang kabeh um? aq tau weruh gadis numpak pit kiye pas nang alun-alun lho
gilang onta
Reply
Gadis?? rakwid ... mngkolah BMW = Body Menipu wajah ... qeqeqe qeqeqe qeqeqe
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
(13-06-2010, 07:01 PM)ontachez Wrote: kiye anggotane bapak2 karo wong lanang kabeh um? aq tau weruh gadis numpak pit kiye pas nang alun-alun lho

sebagian besar bapak-bapak, um-um, mas-mas, tonk-tonk
tp ana wadone,biasane melune pas ana acara sepeda santai, go rame-rame
road to
6666th
Reply
yuh ngerek maning

wingi si itonk wes melu ka
sapa sing pan melu maning???
road to
6666th
Reply
nyong durung duwe pit Onthel, pengen takon; angger pit onthel regane anjog pira sih?? sing gress ana?? Merk'e biasane apa?? Nyong awit mbiyen emang tertarik.. tp drung klakon tuku pit onthel...ngosek
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
iya kyeh saben minggu aku sering weruh mubeng2
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
yuh oh pada melu,,aku wis melu,, Girang nemen asik enak nemen Girang nemen
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
(25-06-2010, 03:35 PM)Cangkem Nyangar Wrote: nyong durung duwe pit Onthel, pengen takon; angger pit onthel regane anjog pira sih?? sing gress ana?? Merk'e biasane apa?? Nyong awit mbiyen emang tertarik.. tp drung klakon tuku pit onthel...ngosek

angger sing kari nganggo tah regane saiki wis lumayan
minimal sediakan sekitar 300-500 ribu
kuwe juga masih perlu perbaikan nang beberapa bagiane/servis ringanlah
kiye merk luar, asli kuna Josss
sing jutaan ya ana Ngikik maning


dong pan kepenak ya golet bae sing merk phoenix
nang toko esih akeh

pan golet???yuh tak ater.....
road to
6666th
Reply
(25-06-2010, 04:47 PM)ajie Wrote: iya kyeh saben minggu aku sering weruh mubeng2


feel the power of cycling Josss
road to
6666th
Reply
yuh....ngesuk ngonthel Josss
road to
6666th
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)