Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Assalamu'alaikum..Melu Gabung
Wink 

Assalamu'alaikum..
Kenalna
Nama:Seribu Satria
Umur : 25
jk : lanang
asal : Randugunting
domisili : Surabaya
pegawean : PNS
saiki lagi kuliah neng ITS, jurusan Sistem Informasi
pengin sinau, tertarik karo programming..
Mohon Bimbingane ya...kayonge akeh master java kyeh neng kene
Medang
== Tegal Laka-Laka.. Liyane Laka Apa-Apane ==
welcome neng tcc kanggg :) :) :)
wah sip nemen wiss.. angger kaya kiye nembe Josss

welcome ya um..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Suwun mba...
== Tegal Laka-Laka.. Liyane Laka Apa-Apane ==
#5
welkam neng TCC Medang tahu aci
aja klalen posting sing akeh lan manfaat neng kene Es Teh
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
walaikumsalam
Ahlan wasahlan..

Randuguntinge mbang endi kang?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
(08-06-2010, 08:15 AM)auzhee Wrote: walaikumsalam
Ahlan wasahlan..

Randuguntinge mbang endi kang?

Daerah Ababil kang..ente nang endi?
== Tegal Laka-Laka.. Liyane Laka Apa-Apane ==
wah...kandidat wong eman kyeh....Ngikik
welkom ya jhon.....
wlopun ng surabaya luruh duite,ngguwange aja klalen ng tegal....
back to tegal aja klalen yak... Es Teh
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
#9
sugeng rawuh jon neng TCC Josss
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
esuk esuk wes ndaftar formate ya wes bener.... Josss
welkam neng forum TCC mohon kontribusine neng kene....Es Teh
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)