Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP N 10 Kota Tegal
Durung ana smp 10...
Aq gawe dopokan yak,...
Sng lulusan SMP N 10 KotaTegal ning TCC...
Bisa posting2an,. Bagi2 cerita ning kene,.
Aniq Failasi,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2010.
Reply
aku lulusan SMP 10 taun 2005/2006 ( yen ora salah...apa taun 2006/2007 ) PISS
ana dopokan apa eh????
Reply
nyong lulusan SMP 10 Tegal.

Es Teh
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
yah nu ..ya alumni SMP 10 TEGAL.saiki nyonk bangga sekolah he dadi bertaraf nasional....ajib be bangunan ne sampai saiki masih kuat .oy senenge ak yen balik sekolah lewati marina..sekalian mampir main dindong...karo jakwir2.PISS
armoz,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Sep 2010.
Reply
Seneng dech. .prnh jd siswa di smp 10,disanalah aku dpt kenangan2 yg indah
Yasinta garnais,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2011.
Reply
(08-06-2010, 09:16 PM)Aniq Failasi Wrote: Durung ana smp 10...
Aq gawe dopokan yak,...
Sng lulusan SMP N 10 KotaTegal ning TCC...
Bisa posting2an,. Bagi2 cerita ning kene,.

wah wis suwe nemen ra nongol neng TCC jebule wis ana juga 'penampungan' PISS nggo cah2 SMP 10 Tegal..
salam kenal yaa.... Es Teh
Aku lulusan 2004.. cool nemen
Irfan Bakhtiar,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.

Bloge Nyong
http://i-bakhtiar.blogspot.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)