Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oracel + Sun: Transforming the IT Industry
Sebenere aku mau agak bingung. Kie sing pas didokon ning ndi. Sebenere laka hubungan karo database. Sementara bae. Ngko Mimin tulung buka tempat nggo berita sing maceme kaya kie ya.

Kie mbokan ana sing pan ndeleng webcast-e oracel pas tanggal 27 januari 2010. Saiki berarti saiki wis ora live yah. ora papa wis.
Monggo: http://www.oracle.com/us/sun/044498

[Image: 10034962_sun_live_evnt_em_500x122.jpg]
Turut Berduka Cita Atas Kepergian Sun MicrosystemAmin
Selamat JalanPan lunga

[Image: SunRIPsmall.jpg]
Reply
#2
trus nasibe mySQL e pben yahh ?? kyk e oracle pan dikawina karo solaris e kyehh ... sapa sing pn dadi jawara yahh antara RedHat kro solaris sing go support oracle ?


Note :
jon id ne kown kedawan kyehh ... tulung diperpendek maning owhh men ora ngrusak design e, kown yen pn ngrubah username bsa pm aq or mimin liane ...
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
#3
sori nai, aku sing nyingkat username-e nt...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
Masalah mySQL and oracle wis dibahas. mySQL karo oracle (database) tetep jalan kabeh. Tidak ada masalah. Keduanya ada di segmen pasar yang beda.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)